Dragii mei, 


S-a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Talciocul cu numarul 9 pe care Delia il  organizeaza in curtea Lente &cafea din str. Arcului 8, in spate la Armeneasca. 





Dupa succesul din iarna cand am strans in doua editii ale Talciocului peste 1000 de euro pentru Bibi, ne suflecam manecile si incercam sa dam o mana de ajutor unui bebelus care sufera de sindromul Apert. Stefan, care acum are 3 luni, s-a nascut cu multiple deformari ale oaselor craniene, si se pare va exista sanse ca el sa poata fi recuperat si sa duca o viata normala. 


Asadar, pe 23 iunie, de la ora 11, talciocarim de prin casa, asa cum ne-am obisnuit deja: obiecte in stare buna, accesorii, lucruri de colectie, haine vintage, hainute de copii, accesorii hand-made, carti. 


Veniti in numar cat mai mare, eu voi fi prezenta acolo cu multe lucrusoare, tot ceea ce castig in urma lucrusoarelor vandute voi dona catre cauza lui Stefan. Asa cum v-am obisnuit o sa am multe chestii faine, deosebite, la preturi fantastice.


Acum tot ce ne mai dorim este o  vreme de stat in curte, la umbra. Va astept sa talciocarim impreuna!


PS: Pentru alte detalii legate de organizare sau orice altceva, contactati-o cu incredere pe mamica Talciocului Urban, Delia Grigoroiu, la adresa: dobreja82 at gmail punct com


Si nu uitati sa dati share la afis, sa vina cat mai multa lume! Va multumesc si va astept!