Poate cea mai buna idee din campania pentru Bibi a venit de la cea mai buna prietena a mea. De la Papusha. Care Papusha se ofera sa va pregateasca niste Cupcakes tare yummy, iar voi sa transferati contravaloarea lor in contul lui Bibi. Iata pe scurt regulile:

Oferta: Cutii de 6 cupcakes vesele, asa cum ar trebui sa fie
si Bibi. 20 de cutii puse la bataie.
Sortimente din care puteti alege:
         Cupcakes cu portocale
         
Cupcakes cu miere si migdale
         
Cupcakes cu lamaie 
Pret cutie 6 cupcakes 
– 55 RON

Pret transport – se plateste la livrare curierului

Comanda este onorata a doua zi lucratoare (pentru
Bucuresti).

Livrare prin curier.  
Comanda o dati pe blog la mine, si, obligatoriu (!) trimiteti mail catre Andreea, pe adresa andreea arond papusha punct ro cu toate detaliile voastre. Daca puteti, ma treceti si pe mine in cc, cu adresa mydanii arond gmail punct com. 
Plata o faceti in contul lui Bibi:
LEI: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX
Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678
Si ca sa incepem cu dreptul, prima comanda e a mea, si chiar o pun la munca, pentru ca vreau patru cutii :).  Papusha, sunt tare mandra si onorata ca sunt prietena ta! Gestul este emotionant si foarte puternic ca si incarcatura, iar efortul tau e pe masura! Si dupa cum am mai zis si prin discutiile noastre, mi se pare cea mai tare idee din toata campania asta!

Si, o scurta recapitulare la final. Efortul in acest caz este dupa cum am zis, al Andreei, in proportie de 100%. Gestul este fantastic. La fel ca ea, toti vrem un singur lucru: binele lui Bibi. Vreau ca asta sa fie mereu in mintea noastra si aceasta campanie sa isi pastreze frumusetea nestirbita.Eu personal ii apreciez cu atat mai mult gestul, cu cat ea isi pune la bataie una din cele mai valoroase resurse, si anume timpul ei. Pe care eu nu il pot darui. Mie mi-a fost mult mai usor sa pun la bataie in campanie niste obiecte, pentru ca timpul, oricat as vrea, nu il am. Ceea ce ma face sa o apreciez si mai mult pentru ceea ce a initiat! 

Deci, pofta buna sa avem, zic eu! Si spor la treaba Papusha!