S-a instalat.

Carucior – nu, nu il mai am pe al lui Chitzi, ca l-am dat. Si-asa, l-am urat din inima, ca era gri cu carouri si dungi bleumarin, bleu, verzi si albe. Carucior de fetita!

Patut – nici din asta nu am pentru ca domnisoara inca doarme in patutul ei, nu da semne ca ar vrea sa il paraseasca si nici eu nu vreau sa o fortez, ca sa nu isi faca idei preconcepute legate de fratiorul ei.

Accesorii patut – aici e aici: saltea, bumper, lenjerie, paturica 1, paturica 2, mai groasa, mai subtire, jucarie de agatat cantatoare si invartita (nu, nici din asta nu mai am, ca a distrus-o Chitzi)

Accesorii de baita – Cadita mica(nuuuuuu, nu mai am), prosopele mai mici, mai mari, suport sa stea copilul in cadita, produse de baie si post baie pentru nou-nascut

Accesorii de mancare – babetele (la greu, ca daca e ca si sora-sa…… nu mai comentez), pompa – si de data asta imi iau una electrica sa nu mai dau la mana pana nu o mai simt, biberoane de-alea mici, mici, suzete (chiar am de gand sa il mufez…. sorry, Bocanila!). Aici stau mai bine, dupa cum se vede: incalzitorul merge si acum, dupa trei ani de utilizare, sterilizatoarele sunt on stand-by, iar altceva sper sa nu mai imi trebuiasca.

Imbracaminte: caciulite, body maieu, body cu maneca scurta, body cu maneca lunga, body pijama, cu picioare, tricouri, bluze cu maneca lunga, pantalonasi, sosetele, botosei subtirei, manusi contra zgarieturilor, hainute pufoasee… Toate cu multiplu de cel putin 3. Experienta Chitzi spune ca cel putin 5. Le-am spus pe toate? oricum, chiar daca nu le-am spus, tot le cumpar. Fara numar, fara numar

Jucarioare: zdranganele in principiu, cat mai colorate si cat mai galagioase, si evetual unele pufoase, de molfait cand o veni vremea. Mai e ceva oare?

Ah, da! Accesorii de parfumare si intretinere in stare perfecta de functionare a funduletului. Fara numar, fara numar.

Asa ca, incetul cu incetul ne apucam sa bifam. Spunem o mantra, respiram adanc de tot si bifam. Cate un pic, cate un pic.