Aseara ne-am dus intr-o vizita fulger la Medlife. De ce? Ca sa ii fac carliontatei vaccinul anti varicela. De ce? Pentru ca miercuri a intrat timp de o ora in contact cu o fetita care joi s-a trezit dimineata plina de bube. De ce sa ii fac vaccinul? Pentru ca peste doua saptamani si un pic noi plecam in vacanta, in Turcia. Adica riscam sa o facem lata, si sa ne trezim in ziua plecarii cu o carliontata dalmatiana. Asa macar am minimizat cat am putut riscurile.

Deci doua saptamani stam si asteptam infrigurati decizia bubelor. Mai vin sau nu mai vin? Sa speram ca nu in. Contactul fizic nu prea a existat intre ele, nici expunerea nu a fost de lunga durata si plus de asta am facut vaccinul in primele 36 de ore, ceea ce ne da sanse ca organismul sa inceapa sa produca anticorpi in timp util

Deci doua saptamani ne tinem departe de lume, nu de alta, dar inclusiv in perioada de incubatie boala este contagioasa, atata doar ca nimeni nu stie ca exista sau nu boala.

Nu e nimic grav stiu asta pentru ca vacanta de iarna din a 12a eu mi-am petrecut-o acasa, plina de bube, ideea e ca ma umple de draci faptul ca exista sansa sa imi ruineze prima vacanta adevarata in patru. Mda….