Undeva pe la sfarsitul verii, citeam la Papusha despre un mic magazin, al unui designer roman, pe Lipscani, care o fermecase, Fusion by Cernei . Cum pe Papusha o stiu de ceva vreme, cred ca mergem spre zece ani de istorie, si consider ca e poate cea mai well dressed dintre prietenele mele, fara a parea vreo secunda ca s-a chinuit in a-si potrivi vreodata outfitul, imediat am dat click pe link. Ce am vazut m-a fermecat si pe mine la randul meu, la fel cum i se intamplase si ei. Am bantuit virtual si mi-am spus ca neaparat trebuie sa merg si eu la magazin intr-una din zile. Zilele s-au transformat in saptamani, timpul nostru este calculat la secunda aproape si incetul cu incetul s-a estompat si imaginea rochiilor. Pana acum o saptamana si ceva, cand evadati prin Centrul Vechi, eu si cu Radu am dat peste magazin. Ca eu m-am indragostit, asta e clar, nu? Dar ideea este ca s-a indragostit si Radu. De rochii, de accesorii, de genti, de tot conceptul magazinului in sine. Am descoperit si niste rochite pentru micile domnisoare, cel putin la fel de ingenioase ca amestec de materiale, croiala si stil si asta ne-a dat gata. La propriu.

Asa ca, cu toate ca imi propusesem solemn ca NU vreau nimic de Craciun, ceva tot s-a adaugat pe wish list. O rochie de acolo si/sau o geanta. Si pentru Chiti o rochita neaparat.

Deci Fusion by Cernei, in centrul vechi, pe Lipscani 44. Si sa stiti ca sunt deschisi si duminica, chiar daca  pe site nu o spun. Iata si cateva modele. De pe site. Ca ce e in magazin depaseste orice imaginatie :).