Din toate colturile tarii primesc propuneri de donatii pentru Bibi. Azi avem multe multe noutati, frumoase foc. Dar mai inainte vreau sa facem o scurta recapitulare. De saptamana trecuta mai avem inca disponibile doua tablouri de la Lola si un wrap. Iar de aseara doua rochii superbe de la Alexandra.

Tablourile (femeia pe fond rosu si cea pe fond verde):

 Wrapul

Si rochiile:

Ce e nou? Pai un colier a carui creatoare doreste sa isi pastreze anonimatul. Pretul lui este de 45 de lei si este realizat din cupru emailat si sticla.

La final, imi fac o maaaare mea culpa, si o rog pe doamna care mi-a trimis pe mail fotografiile cu paturica creata special pentru Bibi sa mi le mai trimita o data pentru ca nu stiu unde a disparut mesajul. Cred ca l-am sters din greseala, si cum zilnic imi golesc inclusiv folderul de deleted items, a disparut de tot. Deci, va rog mult, mult sa mi-o mai trimiteti odata, ca sa ajunga si ea, aici sus, sa poata fi cumparata cat mai repede!

Incerc sa fac o recapitulare a ultimelor doua saptamani, ce s-a dat si cat am adunat, ca sa vedeti cat de frumos este cand lumea se mobilizeaza.