Scriu acest post tremurand. De suparare, de ciuda, de scarba.
Pur si simplu imi este rau fizic si ma intreb intr-una cum de rabda Dumneazeu pe fata pamantului oamenii care nu vor altceva decat sa faca rau, sa jigneasca, sa loveasca, oamenii care sunt lipsiti de omenie, de compasiune, de simt de raspundere….nu imi gasesc cuvintele.

Probabil ca la randul meu o voi supara pe Bogdana cand va citi ceea ce am scris aici dar simt ca trebuie sa fac acest lucru.

In aceasta dimineata, la putin timp dupa ce a pornit campania fundatiei Mereu Aproape pentru Bibi, a aparut un prim comentariu la ultima postare in care va solicitam ajutorul pentru Bibi.
Un prim comentariu scris de catre o persoana (om nu e, cu siguranta) care s-a semnat visurat. Un comentariu plin de rautate si in care am recunoscut un stil cu care m-am mai intalnit cu exact un an in urma (cei ce citesc acest blog stiu despre ce vorbesc). Initial am raspuns si eu acelui comentariu, dupa care de comun acord cu Bogdana am hotarat ca pana la finalul campaniei pentru Bibi, cel putin la postarile legate de Bibi si de campanie sa scoatem comentariile. De ce? In primul rand pentru ca cine a avut ceva de zis, a putut sa o faca pana acum, Bogdana sustine aceasta campanie (asa cum a putut) de mai bine de 8 luni. In al doilea rand pentru ca in acel comentariu care a declansat apoi o intreaga poveste nu este nimic altceva decat rautate, nesimtire si lipsa de omenie. Atat si nimic altceva.

In paralel cu acel comentariu si dupa el au urmat si alte reactii total neasteptate. Una din ele a fost cea a unei doamne din Mangalia (nu ii stiu numele, Bogdana va poate da mai multe informatii), doamna care a si donat diverse lucruri pentru Bibi.
Luand de bun ceea ce a fost scris in comentariul respectiv, doamna a sunat-o pe Bogdana si i-a pus diverse intrebari legate de veniturile familiei lui Bibi si de contributia acestora de-alungul timpului la suma ce este necesara pentru operatie.
O alta reactie a fost a lui Cristi Serb (criserb in lumea virtuala). Reactia lui o puteti vedea pe contul de facebook al Bogdanei. Iarasi nu vreau sa spun nimic mai mult decat ca tot ceea ce s-a intamplat si tot ceea s-a spus a fost facut doar din rautate si din lipsa de omenie (si posibila sustinere pentru personajul care a declansat aceasta poveste, cel ce s-a semnat visurat…..)

Mai neoamenilor, raspunsul pentru toate intrebarile voastre il gasiti aici: Linkhttp://viatacudba.blogspot.com/2011/12/daca-nu-poti-face-un-bine-nu-i.html
Ceea ce simt in acest moment pentru voi este scarba si mila in egala masura! Sa nu dea Dumnezeu vreodata sa traiti ceea ce a trait si traieste in continuare familia lui Bibi!

Tuturor celorlalti va multumim in continuare pentru sustinere, si va rugam in continuare sa fiti alaturi de Bibi!

UBI

Update: Ma gandeam dupa ce am citit si alte reactii la adresa „neoamenilor” cautatori de trafic cu orice pret, cum ar fi daca am incerca o paralela legata de ajutor si omenie intre situatia lui Bibi si cazul fotbalistului Mihai Nesu? Pai olandezii aia pe care ii injura de zor presedintele nostru sunt cel putin la fel de „jalnici” ca si noi pentru ca fac tot ceea ce pot sa il ajute pe Mihaita Nesu dupa acceidentul pe care l-a avut. Si el era tot un fel de bogatan cu casa mare si salariu de fotbalist, nu?!

Pffff….inca nu am reusit sa scap de senzatia de scarba! Si din pacate mai sunt multi altii la fel ca cei ce mi-au provocat aceasta senzatie.

Niste lectura suplimentara pentru visurat, criserb si alte hiene puteti gasi si aici: http://verzisiuscate.ro/2011/12/rugaminte-pentru-bibi/, http://zicolorata.blogspot.com/2011/12/bibi-marturie.html , http://bloguloliviei.blogspot.com/2011/12/bibi-transplantul-sms-ul-si-hienele.html si pe contul de facebook al Bogdanei.