O expresie care cam says it all si teoretic nu mai lasa loc de discutii. Si ce mi-as dori sa fie asa.

Un inceput bun il pot reprezenta tricourile Mamagama, un concept 100% romanesc, 100% autentic si original, special creat pentru perioada de sarcina. Dar nu numai. Pentru ca eu sunt decisa sa imi cumpar unul. Si nu sunt gravida si nici nu voi mai fi. Dar il voi purta in amintirea momentelor in care am fost gravida, in care mi-am dorit sa gasesc niste haine altfel, si nu am reusit. Pentru momentele in care nu am vazut in fata ochilor decat hidosenii menite a „ascunde” nu a sublinia frumusetea.

Multumesc Mamagama ca ati aparut, si ca incercati sa schimbati un pic prejudecatile cum ca femeile gravide sunt orice numai senzuale nu!

Sub cateva motto-uri absolute: Maternitatea e Revolutie. O victorie contra hainelor banale de gravide | Maternitatea e Senzuala. Un mix de flirt si inocenta | Maternitatea e Fericire in S, M, L & XL … designerul Raluca Stroe a ganditMAMAGAMA un proiect ce face haine frumoase de maternitate!

MAMAGAMA e un boutique care face haine frumoase de maternitate. Raluca, impreuna cu cativa prieteni, a reusit sa creeze o gama de maternitate care arata bine, foloseste materiale de calitate si e accesibila. Peste toate astea, mai sunt si extra-delicate, realizate fiind dintr-un material pe baza de bambus organic, care se muleaza foarte bine pe corp.

Eu mi l-am luat pe asta:

/REVOLUTION
design Ralu Stroe, Romania
Am facut un tricou de maternitate pe care nu prea o sa-l vezi pe rafturile magazinelor. Nu e nici roz, nici dragut. Din contra. E albastru marine, putin acid si ironic. Noi i-am spus “Revolutionar”. Un fel de Che Guevara al hainelor de gravida. Pentru zilele in care nu ai chef sa stai in rand cu lumea.

Daca mai vad undeva sintagma „Hainute pentru gravidute” innebunesc!

PS: Mai aveti inca doua zile in care preturile sunt promotionale :) Asa de inceput!