Credeati ca am uitat? Nuuuu…

Deci, avem concursul asta, pe Pinterest.

Iar premiile pentru care zic eu ca merita sa rascoliti intreg Internetul in cautare de cele mai originale idei de  party decors:

Premiul cel mare (mix-ul perfect intre cele mai interesante fotografii si cea mai interesanta postare): o punga de faina organica din seminte de canepa, o punga de seminte decorticate de canepa si un flacon cu capsule cu ulei din seminte de canepa. Valoarea totala a premiului este: 81,5 RON

Premiul pentru creativitate (cea mai originala postare) contine: o sticla de ulei din seminte de canepa cu busuioc si o ciocolata cu seminte de canepa. Valoarea premiului este: 45 RON.

Siiiiii, bonus de la mine pentru cea mai rapida persoana care posteaza (si pe Pinterest si pe blog) o carte pe care cred ca orice mamica ar vrea sa o aiba in biblioteca :)

Ce parere aveti? Nu-i asa ca va fac cu ochiul premiile pregatite? La treaba!

PS: Neaparat, pentru a putea posta fotografii in boardul de pe Pinterest trebuie sa imi dati mie userul vostru in prealabil pentru a va putea da acces la board. Deci, astept semn de la voi, fie pe mail, fie in aceasta postare, cum va este mai usor.

Si pentru ca vreau sa va acord timp destul sa va pregatiti si sa pregatiti niste materiale faine de tot,  aveti ca final deadline: 10 iunie 2012. Ar fi perfect daca postarile (in cazul in care nu aveti blog) mi le-ati putea trimite inainte de acest deadline, ca sa le putem pune si sa poata fi citite pe indelete de toata lumea.

Spor si imaginatie.