Avem asa:

Campania Portret de Copil, care este pe ultima suta de metri a inscrierilor, asa ca grabiti-va sa va faceti o programare, daca vreti sa va aduceti copilul/copiii la fotografiat.

Social Media for Parents, in pregatire, primul eveniment dedicat nisei de „mommy bloggers”. Pana la eveniment, va puteti inscrie pentru a putea primi o invitatie gratuita dar mai mult decat atata, puteti sa va aduceti contributia la conturarea cat mai realista a nisei de parenting completand formularul acesta.

Inca un chestionar (dap, va cam pun la treaba cu atatea chestionare, dar pe de alta parte e cam a doua oara cand va dau de lucru in sensul asta, so don’t complain too much) de audienta, unul targetat, care va evalua starea blogului meu si starea blogosferei in general. Linkul il aveti aici. Chestionarul mai este activ doar cateva zile, asa ca daca aveti doua trei minute libere, va rog eu mult de tot sa le folositi in beneficiul meu :).

Last but not least, concursul Canah, unul dintre primele concursuri pe Pinterest (credeti-ma ca pot numara pe degetele de la o mana campaniile romanesti desfasurate pe Pinterest de cand exista aceasta retea sociala – deci suntem pionieri si la acest capitol), care are premii pe masura. Detalii mai multe aveti aici, pe blogul Canah.

Se intampla multe lucruri, e agitatie mare, dar mie asa imi place. Adrenaline rush all the way :)