De cativa ani buni caut un loc unde sa fug cu copiii la o balaceala in toate weekendurile astea in care nu putem pleca din Bucuresti. Si nu prea am gasit. Piscinele in orasul asta sunt ori mult prea scumpe, ori mult prea aglomerate. Plus ca peste tot dau de figurile eterne „de Dorobanti” (silicoane, interlopi, mosi la vanatoare de „caprioare”, cunoasteti specimenele) sau de muzica mult prea tare sau de toate la un loc, combinate cu niste preturi astronomice si complet nejustificate.

Si totusi, sanse mai sunt. Ieri am fost pentru prima data la Snagov, la Vila 23, loc redeschis recent, complet refacut si care arata…. Ei bine, WOW!

Lucrarile nu sunt inca finalizate complet (vila propriu zisa e inca in amenajari, am inteles ca vor exista si camere), insa poti beneficia de toate serviciile fara nici un fel de probleme. Sezlonguri sunt, terasa si barul sunt deschise, poti sa si mananci, dar mai ales te poti balaci in voie. Peisajul este superb, pentru ca este chiar pe malul lacului, peste „drum” (adica pe malul celalalt) este padurea si un nufaris.

Cele doua piscine arata impecabil, si arata ca „scoase din cutie”. Umbrelele sunt mari si generoase, sezlongurile sunt comode si totul a fost gandit extrem de bine, pana la cosul de gunoi pe care il ai la fiecare umbrela, dar care este atat de bine mascat incat nu deranjeaza.

Este dotat cu vestiar, dusuri, toalete, zona de verde, spatiile sunt aerisite. Lipsesc oglinzile :) dar nu or fi venit inca… Cred ca este printre cele mai faine locuri din arealul Bucurestiului, si nu ma aventurez deloc cand spun asta.

Piscina mare are o adancime de aproximativ 160 cm (estimez aici) iar piscina mica, pentru copii, care are si apa un piculet mai calda, are o apa care mie imi ajunge pana deasupra genunchilor.

Intrarea este de 50 de lei de adult, copiii au gratuitate. Preturile sunt acceptabile, limonada e super buna, frappe-ul e gustooooos iar fresh-ul de portocale nu este deloc „indoit” cu apa cum se intampla prin alte parti.

Va las cu pozele :)