Deja am pierdut sirul oamenilor frumosi pe care i-am cunoscut datorita retelelor de socializare. Si de fiecare data ma bucur cand mai cunosc si altii.

Cei despre care o sa va vorbesc azi sunt de fapt o familie, o familie mare si simpatica, cu initiativa, care au creat de la zero un brand la a carui dezvoltare sper sa pun si eu umarul atat cat voi putea, colaborand cu ei in perioada urmatoare pe partea de comunicare online.

Ati auzit de Pifou? Daca nu, o sa auziti de acum inainte. Si treaba nu este doar sa auziti de ei, ci sa le si testati hainutele.

Pe eticheta lor scrie „fabricat in Romania” (si asta a fost primul lucru care m-a atras la ei), pentru ca tot ceea ce vand este produs in fabrica de la Vaslui. Daca vreti sa aflati mai multe despre cum au inceput ei, puteti afla de aici. Si fac hainute ataaat de frumoase. Si au si gama de haine din bumbac organic. Le-am vazut, le-am atins. Si in urmatoarea postare o sa va ofer si voua cateva cadou :)

Si niste broderii minunate, care sunt facute cu foarte mult cap si nu deranjeaza pielea bebelusilor (numai eu stiu de cate ori am zis ceva de dulce printre dinti, cand am realizat ca un anumit body cumparat de mine, la un pret deloc de neglijat avea pe piept o broderie, iar pe interior era de „finetea” smirghelului – intre timp am devenit experta in identificarea tuturor potentialelor hibe sau bube, dar pe atunci eram la inceputuri in ale maternitatii deci e scuzabil intr-o anumita masura ).

Magazinul online este proaspat relansat, mult mai usor de parcurs, de cautat si de comandat (asta va spun pentru ca stiu cum arata si inainte:) ). Au si pagina de Facebook, interactiva si plina de informatii interesante, nu doar despre produsele Pifou, cat despre parenting in general. Acum au lansat si colectia de toamna – iarna, un motiv in plus sa le vizitati site-ul. Preturile sunt … accesibile. Foarte accesibile as zice. Dar, in fine, nu va mai uitati la ce spun eu, mergeti si verificati singuri daca am dreptate sau nu.

El este cel mai nou membru al familiei Pifou :)

Provocarea pe care v-o lansez eu este urmatoarea: sa imi spuneti cum ar arata din punctul vostru de vedere hainutele ideale pentru bebelusi. Pentru ca, believe it or not, este o intreaga filosofie in realizarea lor, si am ajuns la concluzia asta dupa sapte ani de cumparaturi sustinute.

Si o sa incep eu, cu body-urile pentru nou nascuti (unde eu am avut cel mai mult de carcotit de-a lungul timpului):

  • sa fie dintr-un bumbac cat mai pur si cat mai moale, 
  • sa nu aiba nici macar un 1% de materiale sintetice (deh, aici sunt fixista, recunosc), 
  • sa aiba un sistem de inchidere cat mai safe si lipsit de metale de-alea de dau alergii, cu capse care sa reziste la operatiuni repetate de deschidere-inchidere 
  • daca au ceva imprimeuri sau broderii sa existe pe interior ceva care sa evite contactul pielii cu cusaturile 
  • ah, si sa nu aiba romane intregi de instructiuni in toate limbile pamantului. Daca imi amintesc cu groaza de ceva din perioada de dinainte de fiecare nastere, apai imi amintesc cum veneam acasa cu hainutele si ma apucam sa tai sute de etichete.
Am uitat ceva?

Ah, la final, iata ce pot face doua maini dibace cu niste hainute (da, tot de la Pifou):

Am zambit cand mi-am reamintit de vremurile in care 24/24 respiram doar Candy Bouquet :)