Din toata multimea de cadouri primite de Rebecca la ziua ei, toate superbe si interesante (a primit niste rochii superbe, care ma fac sa imi doresc sa fiu si eu mica din nou!), s-au remarcat din prima doua seturi creative.

Recunosc ca nici eu, nici ea nu am mai avut rabdare, asa ca ne-am pus pe treaba. I-am lasat pe baieti in ale lor, iar noi doua ne-am inchis in camera, aproape in fiecare seara si ne-am jucat. Jocurile despre care va spun sunt acestea:

Primul este cel cu pictura abstracta: include patru planse, creioanele speciale si un ghid de instructiuni pas cu pas.

Nu e vreo inventie de-a lor, insa se diferentiaza de departe prin grija cu care este totul facut, si mai ales prin calitatea materialelor si a prezentarii.

Big like, cred ca as sta in fiecare zi sa colorez.

Cel de-al doilea set este cu colaje.

Iar, nici aici nu este ceva iesit din comun, insa factorul calitativ face diferenta de departe fata de toate kiturile cu colaje care au trecut prin mainile noastre pana acum. Lipiciul este lipici, materialele pentru fiecare colaj sunt puse in plicuri separate, pe categorii, ai instructiuni pas cu pas, astfel incat totul devine extrem de simplu iar noua nu ne-a mai ramas decat sa ne distram.

Iar la final, in ambele jocuri, rezultatele sunt aproape identice cu imaginile din prezentare. Ceea ce nu am mai realizat pana acum, din start existand in alte situatii o mare diferenta intre componentele din fotografiile de prezentare de pe cutii si ceea ce gaseai efectiv in cutie.

Din cate am descoperit eu cautandu-le pe net, kiturile se gasesc si la noi, la Organic Baby. Nu stiu din pacate cine a fost persoana care a venit cu ele la petrecerea Rebeccai, insa vreau sa ii multumesc din inima pentru cadou. We had a great time!!!

O sa revin si cu poze exemplificative la final. Mai avem doua planse de colorat, si un ursulet de colat, dupa care facem expozitie virtuala. Sa vedeti ca suntem artiste :)