La finalul anului trecut ne luptam pentru Matei. A fost Talciocul, au fost licitatii, s-a spus povestea lui Matei pe bloguri, s-a dat mai departe pe facebook, si dincolo de ce am reusit noi sa strangem, gesturile cele mai emotionante au venit din partea comunitatii locale in care traiesc Matei si cu familia sa, care comunitate s-a mobilizat intr-un mod impresionant, si pana la Craciun au reusit sa stranga toti banii pentru operatie. Ce s-a intamplat mai departe si ce mai face Matei? Aflati mai jos, in povestea scrisa de mama sa, Ioana:

Începutul primăverii a adus cu el nu numai parfum de flori proaspete şi raze de soare, ci şi raze de speranţă şi veşti bune pentru noi. 

Matei a trecut cu bine de prima intervenţie chirurgicală programată la Viena. Ziua operaţiei a fost dificilă şi complicată pentru el, dar şi pentru noi. Nu e deloc uşor să găsesc cuvintele cele mai potrivite ca să descriu toate trăirile noastre de atunci. Am fi vrut să luăm toată durerea lui asupra noastră. Am simţit teamă, îngrijorare, dar şi speranţă şi încredere că totul va fi bine şi că această intervenţie este un pas firesc în viaţa lui Matei. 

Şi recuperarea a fost dificilă, a trebuit să respectăm foarte strict toate indicaţiile medicilor, dar încet-încet Matei şi-a revenit. Încă o dată mi s-a demonstrat faptul că bebeluşii au o forţă de recuperare nemaipomenită, mult mai mare decât a noastră.  

Dar perioada cea mai grea a trecut, iar la primul control de la operaţie medicul a fost foarte mulţumit de evoluţia lui Matei. Aşa că, la finalul unei astfel de experienţe, singurul lucru ce contează este zâmbetul lui Matei, starea de bine pe care o are, bucuria lui din fiecare zi.
Am trecut peste un obstacol important din viaţa lui Matei. Urmează şi altele, dar cu credinţă în Dumnezeu, răbdare şi multă iubire o să le depăşim pe toate. 

Cu siguranţă, nu am fi reuşit să ajungem aici fără sprijinul important al celor care au fost alături de noi şi cărora trebuie să le mulţumim din suflet încă o dată! Le mulţumim şi medicilor şi cadrelor medicale care l-au tratat pe Matei cu devotament şi multă grijă!
Multumim mult pentru tot!



Asa ca oameni buni, azi de Bunavestire, cititi si va bucurati. Mai mult sau mai putin toti am pus umarul ca acest vis frumos sa devina realitate.