Nu e o postare pe care sa o scriu cu inima deschisa, insa e din categoria „win some, lose some”. Pentru noi :)

Haideti ca nu vreau sa va speriati, asa ca va zic direct: am de dat o invitatie de doua persoane la Monsters University, pentru maine 18 iunie, incepand cu ora 18:00, la AFI Palace Cotroceni. pe sistemul deja consacrat, va inscrieti printr-un comentariu, pana maine dimineata la ora 10:00, dupa care eu trag la sorti cu Random.org si anunt fericitul castigator.

Acum, de ce nu-s eu prea happy ca dau invitatiile in loc sa imi iau copiii de mana sa vedem filmul? Mai ales ca am toate motivele din lume sa fiu prima la intrarea in sala… Simplu: maine, la exact aceeasi ora vom fi toti prezenti, in partea cealalta de oras, cu mic cu mare, la serbarea de final de clasa I a Rebeccai. Nu putem rata asa ceva, nu? Evident ca nu.

De ce totusi suntem noi asa disperati sa vedem „Monsters University”? Pai in primul rand pentru ca primul film din serie „Monsters Inc” este in top 3 al preferintelor noastre in materie de desene animate, la egalitate cu seria Cars si cu seria Toy Story. L-am vazut de cateva zeci de ori, copiii sunt innebuniti dupa cei doi eroi, Mike Wazovski (intruchipat de Billy Cristal) si James P. Sullivan (voce: John Goodman), „monti” (monstri in traducere) a fost unul din primele cuvinte spuse de Raducu, noua ne place filmul, lor le place filmul, asteptam sequel-ul de mai bine de jumatate de an, de cand am vazut trailerul (asta ar fi al doilea rand). Cu alte cuvinte, daaaaa, abia asteptam sa il vedem! Ceea ce vom face insa clar, nu maine. Maine veti merge unii dintre voi.

PS: Chiar daca nu ati vazut inca primul film, va recomand neaparat si musai sa mergeti sa il vedeti pe acesta! Din trailere arata demential!

Multumesc Cine Forum,  Cinema City si Oxygen PR!