Daca tot am anuntat la finalul saptamanii trecute ca vreau sa ma aventurez in a da sfaturi de fashion, am zis ca trebuie sa ii initiez si pe copii in aceasta arta si sa ii las, macar o data sa imi aleaga ei vestimentatia :) Ideea nu e noua, am mai vazut-o mai de mult la Irina, i-am admirat tinutele alese de fiul ei, dar mai ales i-am admirat curajul de a ii da mana libera prin garderoba.

Cam asta este si ideea unui concurs care este in plina desfasurare saptamana aceasta pe pagina Baneasa Shopping City, My child is a stylist, in cadrul campaniei „Ia-ti cetatenie de copilarie!” Ma bucur ca au transformat Ziua Copilului in Saptamanile Copilului, fiindca nu mai putin de doua saptamani sunt dedicate actiunilor cu si pentru copii. Programul este plin de ghidusii, jocuri si activitati, multe dintre ele de realizat numai impreuna cu parintii, noi devenind astfel complici la nazbatii si alte giumbuslucuri.

Rand pe rand, in pasaport primiti viza de la fiecare activitate iar la final, daca ati reusit sa le strangeti pe toate primiti o multime de cadouri surpriza.

In ceea ce priveste concursul de pe facebook, la finalul perioadei va asteapta niste premii foarte tentante: cate un iPod Nano de 16Gb si jucarii oferite de magazinul Noriel.

Si ca sa va dau avant, iata si tinutele alese de copiii mei.

Daca am avut emotii? da :) David, de exemplu, mi-a ales un tricou si un maieu si a zis ca imi ajunge. Cand l-am intrebat ce port in partea de jos, mi-a zis ca nu am nevoie :). Desi la Raducu chiar am fost stresata, el a fost cel care m-a surprins, alegandu-mi o tinuta pe care as purta-o la orice ora cu mandrie pe strada si in orice imprejurare. Nu mai zic ca la pantofi a tinut in mod expres sa imi aleaga pantofii galbeni fiindca aveau buburuze rosii care se asortau cu rochia rosie. Si, nuanta de finete, a smuls o curea de la niste pantaloni, ca sa fiu mai „aranjata”. La tinuta lui David parca as renunta fie la tricou, fie la maieu. Zic si eu :)

O sa fac un update si cu tinuta Rebeccai, atunci cand o voi recupera de pe drumuri pe domnisoara. Oricum, zic ca cel mai interesant a fost la baieti. La rebecca va fi cu multa indecizie. Femeia din ea incepe sa iasa la suprafata si mereu este o dilema uriasa pe tema „eu cu ce ma imbrac?”

Deci, astia au fost baietii mei.

Voi?

PS: Programul complet il aveti aici. Nu uitati, trebuie sa strangeti cat mai multe vize :) si bafta la concurs, veti vedea ca este fun si copiii vostri chiar sunt niste mici stilisti cu un ochi tare format :)