Sunt din ce în ce mai deficitară la capitolul timp. Şi oricât aş încerca să mă eliberez, să mă organizez, mereu, dar mereu se întâmplă exact pe dos. E şi extrem de dificil să te împarţi în cele 1000 de roluri pe care le ai, să încerci să le acoperi pe toate şi în acelaşi timp să îţi mai rămână o picătură măcar şi pentru ultimul bastion, timpul liber.

Cu toate astea, de când copiii au mai crescut, recunosc că am început să îmi recâştig poziţii cheie în această zona, şi am început să îmi aloc din ce în ce mai mult timp pentru activităţile mele preferate: sportul, cititul şi filmele, pe care le consider esenţiale pentru un adult care se respectă. Activităţi de entertainment care până la urmă se ghidează după dictonul arhicunoscut: “Mens sana in corpore sano”.

La capitolul citit am recuperat terenul încă de când abia se născuse mezinul, şi asta numai datorită acestei minunate invenţii numită e-book reader, care mi-a fost de un real ajutor mai ales în orele lungi în care mezinul dormea la sânul meu şi foşnetul paginilor date l-ar fi deranjat din somnul bebelușesc. Aşa am reuşit să ajung din nou să mă laud cu zeci de cărţi citite într-un singur an şi să recuperez multe din restanţele mele literare. Evident, lista este lungă în continuare, acum am primit şi o nouă lovitură, fiindcă readerul meu a dispărut fără urmă şi mă văd nevoită să îmi caut altul, dar asta de fapt nu este o scuză să nu îmi văd de citit, nu?

Ce mai fac eu pentru mine? Pai, o particica din ce fac cat de cat regulat (mica de tot in comparatie cu ce as face daca as avea la dispozitie timp) o gasiti intr-o enumerare rapida in ultimul meu articol de pe platforma Avon – Schimba lumea prin frumusete.

Sursa foto