A mai ramas mai putin de o saptamana pana la editia din 2016 a Social Media for Parents si daca nu ati reusit inca sa solicitati o invitatie, ar fi bine sa va grabiti. De meritat merita fara doar si poate. Rar reuseste cineva sa stranga asa grup super fain de vorbitori si va garantez ca aveti cate ceva de invatat de la fiecare dintre ei. De fapt, sa fiu sincera, mi se pare un lineup extrem de reusit si de puternic si acopera aproape toate zonele de interes, de la blogging, pana la sanatate fizica si mentala. Salut prezenta pentru prima data a doi bloggeri tatici (pana acum a fost doar cate unul prezent – dovada ca si tatii vin puternic din urma pe zona de parenting, and I love it!).

Mi-as fi dorit sa vad in panel macar una din fetele noii generatii de bloggeri de parenting, Raluca Loteanu sau Cristina Otel, pe care le urmaresc si le admir mult, dar nu e nimic, editii cu siguranta vor mai fi!

Deci, aveti de unde alege: Tily Niculae, Ana Maria Mitrus, Maria Coman, Monica Jitariuc, Gaspar Gyorgy, the one and only Mirela Retegan, Miruna Ioani, Ioana Chicet Macoveiciuc, asta ca sa enumar doar primele nume care imi vin in minte, intr-o ordine aleatoare.

Sper sa se discute si cea mai aproape de inima pentru mine tema: aceea a implicarii in campanii si cauze umanitare – Maria, sper sa vorbesti si despre asta, tu esti mai in masura decat oricine de pe nisa aceasta.

Programul complet il aveti aici, iar de inscris va puteti inscrie aici.

Le tin pumnii invitatelor (dar si invitatilor!), fiindca stiu pe pielea mea cate emotii am avut acum patru ani cand am urcat pe scena!

Cristi, ai tot respectul meu pentru faptul ca organizezi an de an acest eveniment si pentru ca sustii nisa de parenting!

Bafta tuturor!