Noua ne place sa calatorim mult. O facem aproape mereu in formula completa, noi doi impreuna cu Raducu, David si Rebecca. O facem de fiecare data cand avem ocazia si ne permite programul. Iubim Austria, suntem indragostiti iremediabil de Grecia, mai recent ne-am indragostit si de Italia unde am promis ca o sa revenim, copiilor le-a placut mult in USA si in Mauritius si tot cautam sa mergem din nou pe o insula exotica. Mergem la munte, la schi, vizitand orase mari si capitale europene, dar cel mai mult ne place la mare, iar cand vin vacantele copiilor profitam la maxim de oportunitate si de faptul ca avem si noi libertate de miscare si putem lucra cam de oriunde.

Avand in vedere toate cele de mai sus, cam cat credeti ca ne-a luat sa ne hotaram atunci cand cei de la Lidl Tour ne-au intrebat daca vrem sa descoperim impreuna cu copiii minunatiile Marocului? Va spun eu, totul a durat mai putin de 1 zi si asta pentru ca surpriza a fost mare si a trebuit sa facem cateva aranjamente legate de job-uri si de ceea ce se intampla cu cateii nostri cat vom fi plecati.

Marocul se numara printre tarile despre care se spune ca trebuie vazute cel putin o data in viata. Cutume si traditii, modelate intr-o istorie ce se intinde pe mai bine de 12 secole, orase imperiale cu arhitectura fascinanta, peisaje ce imbină plaje cu nisip fin si deserturi aride, bazare ce freamata in agitatia urbana si specialitati culinare cu arome exotice – iata combinatia fermecatoare a unei experiente in Maroc.

Le-am povestit copiilor cat am putut de mult despre ceea ce insemna cultura si traditiile musulmane, le-am explicat tot ceea ce stiam noi despre Maroc si apoi ne-am apucat de bagaje. Acum cand scriu acest articol suntem practic cu valizele la usa, luni dimineata decolam spre Agadir.

Lidl Tour a implinit în luna iunie 2 ani de la lansarea în România. Ocazia este marcata prin lansarea revistei aniversare, care include cele mai cautate oferte din ultimul an, la preturi de sarbatoare. Mai mult, Lidl Tour ii surprinde pe toti iubitorii de calatorii si vacante cu o premiera: prima oferta de tip charter pentru Maroc, de pe piata locala, care le pune la dispozitie clientilor patru variante de pachete turistice, cu zbor direct Bucuresti – Marrakech, disponibil exclusiv prin oferta Lidl Tour.

Charterul catre Maroc le propune clientilor Lidl Tour patru optiuni de pachete turistice, care includ zbor direct București – Marrakech, operatexclusiv pentru ofertele promovate de Lidl Tour. Pachetele sunt disponibile in perioada 03.11.2018 – 05.01.2019, cu plecare in fiecare sambata, iar rezervarile efectuate in perioada 15 iunie – 15 iulie 2018 beneficiaza de preturi speciale.

Noi vom merge in Agadir si pe parcursul celor 7 zile petrecute in Maroc vom cauta sa imbinam dorintele copiilor de a face plaja si de a se balaci in Atlantic cu ale noastre care inseamna cel putin o vizita in Marrakech si timp petrecut vizitand Medina, piata Souk El Had, portul turisticdin Agadir. Toti suntem nerabdatori sa exploram si sa descoperim si va promitem ca va vom povesti si voua cat mai mult din experienta noastra, aici, pe Facebook si pe Instagram.

Daca ati fost vreodata in Maroc, orice sfat este mai mult decat binevenit, chiar si asa, pe ultima suta de metri, iar daca nu ati fost, asa cum v-am spus si mai sus, va asteptam pe conturile noastre de Faceboom si Instagram ca sa vedeti cum este :)

Sursa imagini: Lidl Tour