Asta sunt eu, si acum la ceas de noapte (zi) imi fac mea culpa. O femeie in noua luni nu ar trebui sa aiba programul pe care l-am avut eu in ultimele doua zile. Asta daca vrea sa ajunga la data programata pentru operatie. Drept pentru care de maine promit sa ma cumintesc. Plus ca in acest moment, simt ca ma incearca o raceala. Care ar fi printre ultimele lucruri care mi-ar mai trebui.

Sambata am plecat la 11 dimineata de acasa cu urmatoarele opriri: Carturesti cu targul lor pentru juniori, Unirea cu locul lor de joaca, Marriott cu Champions pentru o masa de campioni. Un pit stop scurt facut acasa pentru a lua echipamentul de balet si cadoul pentru Leul Rayan. Urcus de cinci etaje pe jos la balet, ca se stricase liftul. Tot cinci etaje si la coborare. In drum spre petrecere copilul a adormit. Ce n-as fi dat sa fiu in locul ei! Petrecere de povestit doua saptamani despre ea, cu balamuc maxim, copii multi, veseli, frumosi si agitati. Cel mai bun humus mancat in ultimii ani si un tort pe masura. Am ajuns acasa in sfarsit la ora 21. M-am intins pe canapea si nu m-am mai miscat de acolo decat ca sa imi transfer augustul trup in pat. Unde m-am zvarcolit pana la 6 dimineata. Arsuri infioratoare, greu de suportat. Maalox complet inutil.

La 9 dimineata a venit copilul peste mine. S-a intins langa mine, si a mai dormit spre marea mea usurare pana la 11 jumate. Trezirea, zeci de lucruri mici de facut conform ritualurilor matinale, iar o ora mai tarziu, gata de plecare spre parintii lui Ubi pentru masa de pranz. Acolo am zacut ca o leguma pe canapea pana spre finalul mesei. La intoarcere, desi aveam stabilit ca Ubi va monta patul copilului, am ajuns in outleul din Militari. Unde, desi am intrat doar in cateva magazine, tot am petrecut vreo doua ore. In picioare. Mergand. Evident, ca am ajuns pe aceeasi canapea ca si cu o seara in urma, ca o balena esuata la mal.

Update:

Azi noapte am dormit. Datorita lui Ubi, care inainte de culcare a stat vreo zece minute cu mainile pe fruntea mea si mi-a soptit ceva. V-am mai spus ca pur si simplu ia durerea uneori? Ca are maini magice? Lasa ca va povestesc altadata, ca e muuult de spus despre minunile pe care le face el. Zi de zi.

Si s-a mai intamplat ceva aseara. Am realizat ca ma doare gatul. Rau. Deci exact ce nu trebuia sa se intample s-a intamplat. Acum sunt blindata cu Daleron, Bioparox, Stodal, Homeogene si Oscilo. Ceaiuri. Portocale. Vitamina C. Sper ca am luat-o din fasa, si nu va vea timp sa evolueze.

Astept reprosurile in subsolul postului. Mi le insusesc pe toate si le voi suporta cu stoicism. Pentru ca merit.