Deci zilele mele se scurg unele dupa altele, iar eu nu stiu unde se duc. Se pierd undeva printre atatea schimbari de pampersi, alaptari, plimbari prin cartier, nopti albe sau semi albe, urlete si atatea altele. Am timp si nu am deloc. Am timp sa vorbesc eu cu mine, dar nu am timp sa fac nimic. Imi dedic tot timpul fizic puiului de om si ma desfat cu timpul meu „virtual” care este din belsug. Si uite asa am ajuns sa fac in mintea mea, mai intai cate un sertaras, dupa care cate o etajera, si am ajuns in scurt timp sa dispun de o intreaga „biblioteca”. Plina cu tot ce a clocit creierasul meu in multele ore petrecute cu cupilul agatat de san. Si nu numai.

Asa am ajuns sa am o colectie impresionanta de posturi „scrise” mental pentru blog. Posturi care nu cred ca o sa vada vreodata lumina monitorului, pentru ca deja am inceput sa uit prin ce sertare le-am pus. Sau posturi care deja s-a pus praful pe ele, pentru ca deh, traim in secolul vitezei, si noutatile se invechesc repede. Sau posturi scrise doar pentru mine. Sau…..

As vrea un pic de timp. Vinerea e ziua mea de evadare. Merg la scoala. Si totusi, in clipa in care am iesit pe usa, si mi-am parasit cuibul si pe puiul ce il populeaza, nu imi doresc decat sa ma intorc inapoi. Si atunci nu mai imi doresc un strop de timp. Intotdeauna mi-am dorit ce nu pot avea. Asa sunt eu. Imposibila.

As vrea sa nu mai fiu obosita. Pentru ca sunt la limita epuizarii. Am inceput acum sa dorm mai multe ore pe noapte. As dormi zile intregi, fara sa ma scol. Cu cat dorm mai mult, cu atat imi doresc sa dorm si mai mult. Si iar revin la treaba cu lucrurile imposibile. Ma trezesc noaptea sa imi hranesc puiul, si sunt buimaca. Umblu ca un zombie, rareori mai imi amintesc a doua zi ce am facut peste noapte. Sunt uracioasa, dar iar nu imi amintesc cat de nesuferita pot fi. Din declaratiile tintei mele de peste noapte, cica sunt foarte uracioasa. Am momente ziua, cand daca inchid ochii, adorm instantaneu. Si in acelasi timp, nu cred ca am fost vreodata mai fericita. Ma simt atat de fericita, incat mi se face frica uneori. Ca e doar un vis. Ma uit la omul meu si imi vine sa il strang in brate si sa nu-i mai dau drumul. Ma uit la copiii mei si imi vine sa inghet clipa si sa raman asa o vesnicie. Contemplandu-i in eternitate.