Deci, ne plangem de lipsa de timp. De exemplu, am un document word in care m-am apucat sa fac Ze List-ul cu cele zece lucruri pe care vreau sa le fac pana la 1 octombrie. La sugestia Ganduri Mici.Pe care l-am inceput acum patru zile. Si nu l-am terminat. Dar fac un exercitiu de vointa.
Toata lumea scrie. In timpul in care eu postez o data, toti ceilalti o fac de patru cinci ori. Chiar si pana Capra sefa de la Antipozi. Iar eu nu apuc nici macar sa citesc, daramite sa si mai comentez. Of doamne si ce as vrea sa o mai fac!

David a implinit patru luni sambata. Ocazie cu care a invatat sa se intoarca pe burta. Operatiune anevoioasa si ingreunata din cauza sunculitelor si a unei maini pe care inca nu reuseste mereu sa si-o traga de sub corp, ca sa faca rotatia completa. De asemenea, odata cu intrarea in cea de a cincea luna de viata am reusit performanta de a ii da copilului cinci mese pe zi, in loc de sase sau sapte. Cantitatea cred ca e totusi aceeasi, ca s-au lungit mesele. Bilantul de patru luni mai include niste dureri din ce in ce mai mari in zona lombara pentru mine, datorate celor 7,5 kilograme. Si ma intreb oare cat o mai tine in ritmul asta ametitor.

Rebecca a inceput gradinita (iar eu fac un exercitiu sa ma obisnuiesc sa ii mai spun si pe nume). Prima zi a fost un succes rasunator. Sa vedem azi cum o fi. Se anunta o toamna plina. Ore de balet, ore de creatie la Interesart, ore la gradinita, ore la Fastrack Kids.

Na, hai ca am terminat si Lista. Cate oi bifa oare pana la deadline??

Sa o obisnuiesc pe Chiti cu mersul la gradinita.

Sa ii termin de amenajat camera, si sa o obisnuiesc sa doarma singura noaptea.

Sa termin curatenia de toamna.

Sa ajung la 56 de kile.

Sa incepem cu succes diversificarea.

Sa reusesc sa ajung si eu la un film cu Ubi. Si poate o piesa de teatru.

Sa ma ocup cu regularitate de blog.

Sa ajung sa ma tatuez.

Sa incep macar si cate trei ore pe zi sa lucrez cat de cat.

Sa imi duc masina la service si sa primesc o oferta buna pentru ea.