A fost acum o saptamana, dar efectele inca mai persista prin casa. Eu personal am inceput sa gatesc marti si am terminat miercuri. Printre oale si cratiti am umflat spre 100 de baloane, ba cu gura ba cu pompa. Nu ar fi fost asta vreo problema (cu toate ca am niste plamani curati, la un moment dat am cam ramas fara aer in ei) dar faptul ca a trebuit sa si fac aproape 100 de noduri, mi-a terminat buricele degetelor. Tortul a fost demential ca de obicei, desi si aici am avut o nedumerire mare de tot: de ce sapte pitici mici de 200 de grame din martipan dubleaza costul compozitiei la trei kile de tort?

Chiti a primit un bebe care face snorkeling, cu tot echipamentul aferent, ochelari, inotatoare, tub de respirat, multa plastelina, o minune numita Moon Sand (pe care intre noi fie vorba va sfatuiesc sa o evitati) si foarte foarte multe hainute si balerini (recunosc, am profitat din plin de reducerile zdravene de la Zara). S-a mancat, s-a baut, s-a glumit, s-a chiuit, s-a petrecut la greu. Astea sunt pozele, cateva din ele, intr-o dispunere aleatoare, dar elocventa. O sa revin si cu pozele facute la felurile de mancare, care au fost excelente (si nu spun eu asta ca-s facute de mine), si pentru care tin in mod special sa le multumesc lui Jamie Oliver pentru retetele geniale si celor de la Jurnalul si Curtea Veche ca le-au publicat.