Deci, dupa cum spuneam ieri aici, am ajuns la final de an de Fotopoetica. E un amalgam in mine de senzatii si sentimente. A fost lung, greu, de multe ori frustrant, am trecut prin una din cele mai acute crize de identitate, am reusit sa o depasesc, am avut perioade in care nu am stiut cum sa fotografiez, ce sa fotografiez, DE CE sa fotografiez, sau perioade in care pur si simplu nu am vrut sa fotografiez. Am avut perioade in care mi-am impus sa NU fotografiez si am declansat cu ochii mintii de sute si sute de ori, pana cand am simtit ca mi-am format si mi-am educat mintea, ochii si sufletul. Si, mama-mama, cate cadre bune nu am ratat! Si am ajuns la final, si pot spune ca sunt mandra de mine, de ce am reusit sa realizez pana in acest moment.

Cred ca prin aceleasi stari au trecut mare parte din colegii mei in aceasta perioada, si de aceea, va rog sa veniti cu mintea si inima deschisa sa ne vedeti fotografiile la Expozitia de final de an. Mai dau o data detaliile despre loc, ora si zi, si va invit sa ne vizitati in numar cat mai mare. Merita!

Evenimentul va avea loc pe 30 iunie 2010, ora 19.00, la Muzeul Costumului Popular din palatul Parlamentului, str. Izvor nr 2-4, corp A3F, sector 5, București. Expoziția va fi deschisă până pe 15 august 2010. Program de vizitare: marți-duminică între orele 9.00 şi 17.00.