Raducu creste. Pe burtile noastre. Noaptea o sharuim. Prima jumatate dorm eu, pana la 4-4 jumate. Evident cu cel putin o trezire pentru adaparea pruncului. A doua jumatate o doarme Radu. Fair enough, zic eu. Despre asta o sa discut alta data, pentru ca din cate stiu eu, suntem printre putinii care isi impart atat de democratic treburile. Pe cei mai multi, unii chiar apropiati, i-am auzit cum dupa nasterea copilului, el s-a mutat in alta camera, ca sa poata dormi, ca deh, a doua zi se ducea la servici. Dar alta data pe tema asta.

Ieri am cantarit pachetelul si ne-am bucurat ca a ajuns la 3530 gr. Deci am luat-o in sus. Ce nu ma bucura in schimb e faptul ca buricul ii mai sangereaza, si asta la o saptamana dupa ce i-a cazut bontul, motiv pentru care de doua zile am suspendat operatiunea baita. Spirt si Baneocin la greu.

Si daca Raducu a luat-o in sus, eu am luat-o in jos. Sapte kile date jos, mai avem inca patru ca sa ajung in zona de confort, ca inca nu imi permit sa dau chiar tot jos. Am scos si firele saptamana trecuta, operatia chiar nu mai doare, doar zona este inca amortita. Burta s-a retras si ea in marea ei parte, daca e sa ma iau dupa masuratori, s-a retras de la 107 cm la 79 cm. La 70 ne oprim.

Mi-am revenit si cu sanii, ranile s-au cam inchis in marea lor majoritate, restul fiind mai mult decat suportabile. Singura problema majora e cu greutatea lor, pentru ca au niste dimensiuni uriase. Ca sa va faceti o imagine, daca inainte bustul meu avea cam 83 de cm, acum am 99 cm. 99 cu care nu ma impac deloc, si daca cineva are ganduri de invidie, sa se gandeasca de doua ori. Pentru ca nu pot nici macar sa imi ridic mainile deasupra capului. Asa ca astept cu nerabdare sa revin la bustul meu delicat.

Chiti si cu David debordeaza de energie, si au ajuns sa adoarma seara dupa ora 11. Totusi, serile, dupa bai si dusuri sunt cele mai placute, mai ales ca eu stau pe fotoliu, hranind cupilul, iar copiii stau pe canapea, impreuna cu Radu si se uita la un film sau pe vreo carte. E atata liniste (cu toate ca e o galagie de nedescris) si e atat de bine, cum nu mi-am putut imagina vreodata.

Am mai zis ca e bine in cinci?