O problema buclucasa cu accesul la internet m-a tinut departe de blog, dar nu numai. Cu toate astea, timpul mi-a fost umplut cu multe activitati, nefiind loc de plictis vreo secunda. Mi-am dorit sa incep aceasta saptamana vorbindu-va despre un brand 100% romanesc care mie imi este foarte drag, inca din prima clipa in care am auzit de existenta lui. Nu-i nimic, o fac acum, la mai bine de trei zile de la momentul la care mi-am propus sa scriu aceasta postare.

Este vorba de Bodybebe, Natural Born Charmers. Bodybebe este poate unul dintre cele mai simpatice si utile branduri aparute vreodata pe piata noastra. Dupa cum poate v-ati dat seama inca de la prima lecturare a numelui, Bodybebe produce si vinde produse vestimentare si se adreseaza copiilor pana la varsta de trei ani. Pana aici nimic deosebit, nu? Frumusetea abia de aici incepe. Pentru ca sunt concepute si realizate in proportie de 100% in Romania. Si sunt atipice. Parintii Bodybebe vor sa abroge ideile preconcepute cum ca fetitele poarta roz iar baietii bleu, asa ca au creat niste colectii cu totul si cu totul spectaculoase, iesite din tipare, insa perfect purtabile: Rebel Tattoo, His & Hers, Color Splash, Pop Heart, Lullaby. Dincolo de aspectul vizual special, materialele din care sunt realizate buclucasele produse sunt de cea mai buna calitate, un bumbac fin si moale, capsele nici nu se simt iar designul hainutelor este realizat in asa fel incat sa asigure un maxim de confort celor mai mici si delicati purtatori.

Va invit sa va delectati privindu-le si sa le comandati pe adresa bodybebe.ro. Insa, nu doar atat. Intrati pe pagina de Facebook a Bodybebe, dati „like”, si incepand din aceasta dupa amiaza veti avea parte de un tare frumos giveaway :). Primul din istoria acestui blog, asa ca astept o mare, mare aglomeratie pe aici, da?

Intre timp, va delectez cu un photoshoot facut ieri, ad-hoc, cu ajutorul nepretuitului meu Iphone, ale carui vedete au fost Raducu si Bodybebe, colectia Pop Heart .

Mult dinamism, miscare continua, asa cum ii sta bine unui bebelus imbracat de Bodybebe :)

V-am convins? Nu-i asa ca sunt speciale? Made in Romania, and proudly presented by Bogdana & Raducu.