Dupa cum ziceam intr-o postare trecuta, timp de doua saptamani am testat un alt brand de port bebe-uri, Boba Carrier. Boba este un Soft Structured Carrier, produs in Statele Unite, importat si distribuit in Romania prin Kiddy Shop, un magazin online foarte, foarte interesant.

Voi imparti postarea mea despre Boba in doua parti, una cu multe fotografii, care mie mi-s tare dragi ca sunt cu toata gasca mea si una in care voi povesti in detaliu cum a fost cu Boba. Incepem cu multimea de fotografii, frontale, laterale, spate, mai de aproape, mai de la distanta, mai clare, mai blury… Sper sa va placa…

Si de la o alta sesiune de plimbare si fotografiat:

Din pacate cam astea au fost singurele momente prinse pe camera (a telefonului, as usual). Mai avem o sesiune in house, in una din zilele in care domnul a fost foarte, foarte marait, nu a vrut de nici o culoare sa adoarma la san, in patul lui, leganat sau altfel, asa ca l-am pus in Boba, ne-am giugiulit un pic si pam-pam a adormit. Iar eu am stat si m-am plimbat 45 de minute prin dormitor si am vorbit la telefon cu Raluca. 
In fine, restul detaliilor scrise in postarea cu numarul doi.

Neclare, neclare, dar giugiuleala, zic eu e mai mult decat evidenta!