Dupa cum spuneam postarile cu produse donate catre Bibi si scoase la vanzare vor fi redirectionate catre Bibi Fan Page, care se apropie cu pasi repezi de 1000 de fani, ceea ce inseamna ca vor avea mult mai mult succes acolo.


Pana atunci insa, din seria lucrusoarelor interesante, incepem cu o idee excelenta de cadou pentru copii, mai ales ca vine Mos Craciun si terminam cu niste produse cosmetice, naturale si tare apetisante!
Prima donatie vine din partea celor de la Biomania, care ne doneaza 5 bucati de HappyMais Buburuze.


HAPPYMAIS Buburuze contine bucati variat colorate de Happymais, din care se pot construi, functie de imaginatia si creativitatea celui mic, diverse gaze si insecte.
HappyMais este o jucarie ecologica pe baza de Mater-Bi, un material nou obtinut din amidon de porumb, complet biodegradabil.
Mai multe informatii despre HappyMais puteti afla accesand acest link.


Pretul este de 30 RON/bucata. Stiu ca este mai mare decat pretul afisat pe site, insa, tineti minte, este pentru o cauza buna. Si dupa cum zicem noi mereu, donati o picatura de viata!


A doua donatie, vine din partea unor oameni extraordinari si este poate cea mai consistenta donatie in produse de pana cum. Zic ca vine de la niste oameni extraordinari, pentru ca acesti oameni de cand au aflat de cazul lui Bibi, fac tot ce le sta in putinta sa mai faca rost de niste bani. De exemplu saptamana trecuta au facut cheta prin companie si au strans o mica suma pe care cred ca au si depus-o in contul lui Bibi.

Este vorba de Valentina de la Styx, cunoscutii producatori de cosmetice . Care ne-a trimis numai bunatati, de la geluri de dus cu lapte de iapa (yummy!) la unturi de shea, de cacao, uleiuri de masaj si asa mai departe. O nebunie. Nu m-am putut abtine, am deschis unul din cele trei uleiuri Chi Min care miroase absolut demential!

Multumim mult de tot pentru donatie, vom face multa lume fericita, dar mai ales pe Bibi!




Uleiul de masaj, foarte important pentru îngrijirea bebeluşilor şi copiilor, conţine uleiuri vegetale de înaltă calitate, în special cel de gălbenele sau de nuci de Macadamia, oferă pielii un aspect moale şi catifelat.  Conţine: uleiuri din nuci de macadamia, soia, germeni de grâu, gălbenele,vit. E.  Utilizare: Aplicați pe corp după baie sau duș și masați ușor.Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui. FĂRĂ parafină, lanolină, parabeni şi coloranţi de sinteză

 Pret 45 RON/buc. 3 bucati disponibile






Untul de shea, împreună cu extractul de Aloe Vera şi uleiurile vegetale obţinute prin presare la rece, protejează şi îngrijesc pielea fină a bebeluşilor. Recomandată îngrijirii epidermei sensibile, expusă la iritaţii, în special în zona de aplicare a scutecelor, are un efect calmant, antiinflamator şi cicatrizant.  Conține: unt de shea, uleiuri de jojoba, macadamia, extracte de aloe, muşeţel, gălbenele, vit. E. Utilizare: Aplicați crema în strat subțire, după fiecare spălare sau de câte ori este nevoie.Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui. FĂRĂ lanolină, parafină, parabeni, coloranţi de sinteză.

Pret 36 RON/buc. 3 bucati disponibile




Ulei Chi Min:O reţetă tradițională din China, cu ulei de mentă și arbore de ceai. Conține: alcool și uleiuri de mentă și arbore de ceai
A nu se folosi pentru copii sub 3 ani.
Evitaţi contactul cu ochii şi cu mucoasele membranare.
Utilizare: aplicați pe tâmple și frunte împotriva durerilor de cap, pentru inhalații în caz de tuse, pentru masaj, în dureri musculare și ale articulațiilor, pentru saună, pentru împrospătarea aerului
din încăperi
Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui.

Pret 55 RON/buc. 3 bucati disponibile






Alpinderm gel dus lapte iapa – 2buc http://www.shop.styx.ro/139-alpin-derm-sensitive-gel-de-du.html


Gelul de duș Alpin Derm este un gel ușor, pentru piele sensibilă. Plantele alpine şi laptele de iapă îngrijesc şi regenerează pielea matură.

Conține: lapte de iapă, suc de aloe vera, extracte de mușețel, flori de fân, sulfină, alge marine roșii,
coada șoricelului, gențiană.
Utilizare: masați delicat corpul cu gel de duș, apoi clătiți cu apă din abundență. Repetați dacă este
necesar.
Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui.
FĂRĂ paraben

Pret 50 RON/buc. 2 bucati disponibile



Crema corp cu unt de shea – 1 buc http://www.shop.styx.ro/87-crema-corp-cu-unt-de-shea-200ml.html



Unt de shea:Conține 100% unt de shea, uleiuri de jojoba și din nuci de macadamia, glicerina vegetală și squalen din uleiul de măsline. Folosind această cremă pielea ramâne hidratată și catifelată. Apreciere
FOARTE BUN, conform revistei OKO-TEST din 11/2008
Utilizare: Aplicați crema pe corp după baie sau duș și masați ușor.
Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui. 
FĂRĂ lanolină, parafină, parabeni, coloranți de sinteză
ÖKO TEST: testează şi evaluează calitatea diferitelor categorii de produse din punct de vedere

Pret 60 RON/buc. 1 bucata disponibila


Crema corp cu unt de cacao – 1 buc http://www.shop.styx.ro/89-crema-corp-cu-unt-de-cacao-200ml.html


Unt de cacao
Această cremă răsfață pielea lasând-o delicată şi elastică. Se topește pe piele ca o ciocolată și îi reface filmul hidro-lipidic natural, fără a lăsa epiderma grasă. Prezenţa uleiurilor presate la rece şi a altor ingrediente de origine vegetală cum ar fi glicerina,  recomandă acest produs cu o consistenţă unică şi fină, ca fiind deosebit de valoros pentru hrănirea şi înfrumuseţarea pielii.
Conține: unt de cacao, ulei de jojoba* şi macadamia*, glicerină vegetală şi squalen din ulei de măsline.
Utilizare: Aplicați crema pe corp după baie sau duș și masați ușor.
Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui. 
FĂRĂ lanolină, parafină, parabeni, coloranți de sinteză

Pret 60 RON/buc. 1 bucata disponibila



Aromatherapy gel picioare cu arbore de ceai – 3 buc http://www.shop.styx.ro/45-arbore-de-ceai-gel-pentru-picioare-50ml.html



Calmează picioarele obosite, cu dureri şi cu arsuri. Ingredientele active din acest gel, reglează transpirația, reduce mirosul și revitalizează, prin efectul răcoritor de mentă. Datorită consistenței
ușoare de gel este foarte repede absorbit, asigură o senzație de prospețime pentru întreaga zi.
Conține: uleiuri din frunze de arbore de ceai și rozmarin, extract de salvie.
Utilizare: aplicați pe picioare și masați ușor.
Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui.
FĂRĂ  lanolină, parafină și coloranți

Pret 32 RON/buc. 3 bucati disponibile


Ulei presat la rece macadamia – 2 buc http://www.shop.styx.ro/108–ulei-de-nuc-de-macadamia.html

Ulei Macadamia
Conţine 80% acizi graşi nesaturaţi, foarte asemănători cu cei din piele şi reprezintă o bază foarte bună pentru aromaterapie. Poate fi folosit şi ca demachiant pentru ochi. Macadamia este un arbore originar din Australia.
Nucile de macadamia au miezul dulce, foarte plăcut şi sunt din ce in ce mai mult apreciate ca delicatese în gastronomie. Din ele se extrage uleiul foarte des utilizat în produsele cosmetice, deoarece este un ulei non-gras, rapid şi complet absoarbit în piele. În stare pură este recomandat pentru folosirea zilnică, în curăţarea şi îngrijirea pielii, ca bază pentru uleiurile esenţiale în aromaterapie, ca ulei de baie şi pentru demachiere.
Indicaţii:    –  tonifică pielea îmbătrânită şi uscată;
–  reechilibrează tenul gras, mixt sau uscat
–  datorită efectului regenerant, poate fi folosit cu succes în tratarea
   cicatricelor, arsurilor solare, rănilor minore şi a altor probleme ale pielii
Utilizare: Poate fi folosit ca atare, în aplicații locale sau în amestec cu alte preparate de îngrijire corporală și
facială.
Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui.

Pret 55 RON/buc. 2 bucati disponibile

Ulei presat la rece germeni de grau – 2buc http://www.shop.styx.ro/103-ulei-din-germeni-de-grau.html


Ulei germeni de grauAre un conţinut ridicat de vitamina E (aprox. 70%) şi de aceea se comportă ca un antioxidant vegetal. Stimulează regenerarea celulelor şi are efect nutritiv, datorită conţinutului bogat în acizi graşi, carbohidraţi, săruri minerale, vitaminele B1 şi B2. Proteinele vegetale din compoziţia acestui ulei ajută la restructurarea ţesuturilor, ceea ce-l face util în cosmetică pentru tratarea pielii atone, a părului şi a unghiilor devitalizate. Indicaţii:     – atenuează efectele dăunatoare ale radicalilor liberi şi incetineşte procesele de                       îmbătrânire ale pielii;–  tratează pieliea sensibilă din jurul ochilor; –  tonifică, revitalizează şi restabileşte echilibrul epidermei; –  restructurează ţesutul conjunctiv. Utilizare: Poate fi folosit ca atare, în aplicații locale sau în amestec cu alte preparate de îngrijire corporală șifacială.Depozitare: la temperatura camerei, fără umiditate excesivă, ferit de razele directe ale soarelui.

Pret 40 RON/buc. 2 bucati disponibile


Si nu uitati, mai sunt doar trei zile, pana vineri in care puteti sa trimiteti fie SMS fie apel la unul din numerele dedicate donatiilor catre Bibi:

SMS 2 euro/sms – 848
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel

Ah, si mai avem niste cadouri care inca nu s-au dat :)