Scriu postarea asta direct din trenul de intoarcere spre Bucuresti. Azi dimineata mi-am lasat sotul cu cei trei copii si am dat fuga la Brasov, unde s-a organizat lansarea celui mai recent film de animatie marca Sony Pictures si Columbia Pictures. La lansare a venit insusi regizorul acestei productii, care a adunat pe generic nume cunoscute de la Hollywood, de la Adam Sandler (care este si printre producatorii filmului) si Steve Buscemi pana la Selena Gomez (mult mai cunoscuta publicului „teen”).

Filmul merita. Chiar merita. Este funny, dublajul in romana beneficiaza de voci faimoase de la noi, si ne face o publicitate pozitiva (nu-i asa ca si asta e o surpriza?).

Nu am ce sa va povestesc mai multe, eu ar fi trebuit sa ajung si la conferinta de presa si sa iau parte si la petrecerea organizata cu mare fast la Castelul Bran, insa nu aveam cum sa ii las pe copii atat de mult singuri, asa ca m-am multumit doar cu vizionarea filmului. Imi pare insa enorm de rau ca nu am mai ajuns si la conferinta, mi-ar fi placut sa il ascult pe regizor povestind „din interior”. Mereu am fost fascinata de lumea asta a animatiei, si ar fi fost un vis devenit realitate, insa cumva nu s-au potrivit astrele.

In schimb, va repet, cum intra in cinematografe, dati fuga impreuna cu copiii sa il vedeti. Nu este creepy sau scary, ba dimpotriva, o sa radeti pe saturate :). Pana atunci va las cu trailerul:

Multumesc Oxygen PR si InterComFilm pentru invitatie!