Va rog eu mult, mult de tot, pana vineri inclusiv sa mai trimiteti cate un SMS la 848. Aceasta este saptamana lui Tudor, care nevoie de o inimioara noua.

Stiu ca pentru unii voi parea agasanta, but really, I don’t care. Sunt cateva zile, in care fiecare SMS conteaza. Fiecare share conteaza, fiecare RT conteaza. Este acum sau niciodata. Bun, poate putin exagerat, dar acum aveti cea mai mare ocazie sa il ajutati pe Tudor in cel mai la indemana mod cu putinta. Cu un banal SMS.

La un an si doua luni, cat are acum, a trecut prin mai multe operatii pe cord, si-a petrecut aproape fiecare zi in spital, a trecut prin doua infarcturi (!!!) iar acum inimioara lui, care a luptat pana acum din rasputeri, sta sa cedeze.

Va rog mult, mult! In seara asta vine Mos Nicolae pentru copiii nostri. Credeti ca il puteti ajuta pe Mos sa se duca si la Tudor cu cat mai multe SMS-uri?

Povestea lui Tudor o aveti si pe pagina Fundatiei Mereu Aproape, prin intermediul careia este in plina desfasurare in saptamana 1-7 decembrie campania de SMS-uri.

Puteti dona si prin paypal, linkul il gasiti pe blogul lui Tudor (nu se afiseaza cum trebuie, insa este perfect functional!).