Nu am mai scris pe blog de joi. Noroc ca joi am avut o zi din aia in care m-a lovit inspiratia (vorba vine, am avut si lucruri de spus, mai ales dialogul mama-copila purtat pe drumul spre scoala). Insa dupa aceea, nimic. 30rocks e la fel de abandonat, jumatatea mea de acolo, Andreea si-a aniversat cei 31 de ani (La muuuuulti ani, lady!). Nici facebook, nici bloguri, mai nimic.

Sambata m-a lovit durerea de sale, habar nu am daca e spatele sau rinichiul. Pana sa ma loveasca durerea, am dat o fuga sa vad cum se desfasoara „ostilitatile” la shootingul Sabinei, pentru Chic Victim. Mai tineti minte concursul? Eh, cat de curand revenim si cu dovezile :) Si mai mult, revenim cu fotografii de teasing pentru Martisor. Sa vedeti nebunie de Martisoare. De colectie!

Raducu m-a uns pe suflet, cu o replica de-a lui, dupa ce i-am dat o carte, care pe rand a trecut si prin mainile fratilor sai mai mari, si mi-a raspuns cu cel mai firesc glas posibil la intrebarea din titlul cartii „Cum iubeste mama puiul”: „Ii da tete”.

David ii tine prelegeri lui Raducu pe aceeasi tema, spunandu-i mereu cand se agata de „tete”: „Gata, Adu, eti baiat mare. Nu mai papi tete. Uite, eu nu mai pap tete. Sut mare”. Iar Raducu da din cap a „NUUUU” si raspunde cu juma de gura „Adu e mic. Adu tete”

Rebeccai i-a revenit durerea la mana stanga, e si umflata putin, aceeasi mana care a trecut printr-o entorsa anul trecut in primavara. A cazut, ea stie cum, la karate si de cateva zile se tot plange de dureri, iar eu stau pe ganduri, daca e cazul sa ma plimb cu ea pe la doctor sau nu.

Am o saptamana plina, drumuri, intalniri, evenimente, programari, sedinta cu parintii, si tot ce mi-as dori e sa nu fac nimic din toate astea doar sa stau cu ei acasa.