Azi avem ceva cu totul si cu totul diferit. Ati avut parte de cosmetice, de rochite, de slinguri, de bijuuri, insa azi avem rasfat pentru suflet.

Si am pentru voi o carte, o carte superba, plina de suspans, rasturnari de situatii, istorie, mister, aventuri, un bestseller international, care pe mine m-a tinut cu sufletul la gura, de la prima pagina si pana la ultima.

Este vorba de Cheia, a lui Simon Toyne, cea de a doua carte a unei trilogii superbe, prima fiind Sanctus, publicata la editura All. Le multumesc pe aceasta cale celor de la Editura All, pe care ii iubesc, nu numai datorita faptului ca au oferit aceasta carte, cat datorita faptului ca se implica an de an in campanii frumoase, ultima fiind in derulare in acest moment, vALLuntar.

Vom mai vorbi despre ea, deoarece in zilele ce vor veni voi face doua sau poate chiar trei recenzii ale cartilor lor, iar pe voi va rog de pe acum sa intrati in vorba cu mine fiindca fiecare comentariu conteaza, iar la 15 comentarii vALLuntarii ALL vor planta un copacel impreuna cu cei de la RomSilva. Dar despre asta vom mai vorbi.

Deocamdata, aceasta este cartea, va garantez ca este o lectura fascinanta, si nu cred ca ma duc prea departe daca zic ca este mai buna decat Dan Brown. Eu cel putin asa am perceput ambele volume, poate sunt subiectiva, insa, again, este parerea mea personala.

 Pe langa carte, castigatoarea va mai avea parte de o surpriza, din partea mea, tot hrana pentru suflet. Hugs si bafta la tragere!