Nu sunt blogger pe zona tech, insa pe cuvant de onoare, ca i-am invidiat mereu pe toti cei care aveau privilegiul de a primi la testare cate un gadget ultra Hi-tech si ii mai faceau si unboxing pe blog. Iata ca mi s-a ivit si mie ocazia sa fac asa ceva, ca zau de nu se potriveste.

Azi dimineata, la birou ma astepta cuminte un plic mare alb. Nimic iesit din comun. Inauntru se schimbau insa datele problemei: o cutiuta neagra, simpla, eleganta pe care scria la fel de simplu si de elegant: „Feel the Privilege”.

In interior, surpriza! un card (la fel de simplu, elegant si negru, banuiesc ca v-ati prins deja) frumos embosat cu numele meu pe el.

Il scot usor din cutie (am si un snurulet care face treaba asta pentru mine) si il intorc pe spate. Care spate ma anunta „Posesorul acestui card beneficiaza de privilegiile oferite de partenerii CoolBuy Club”. Sub, Hotline/concierge si numaul de telefon. Wow, concierge, deja incep sa ma simt din ce in ce mai bine!

Acum trecand la lucrurile serioase, cardul este cat se poate de „pe bune” si este oferit de catre cei de la Cool Buy, in una din cele doua variante, Standard si Limited Edition, care iti deschid accesul la numeroase oferte speciale, reduceri si alte avantaje, in aproape orice domeniu, de la evenimente, lifestyle, beauty, pana la servicii medicale si, ce mi se pare mie cel mai tare, la servicii de asistenta rutiera si de asigurari de calatorie.

Chiar si numai pentru ultimele doua si merita investitia. Mai mult, eu fiind de regula omul care a vazut multe la viata lui, inclusiv multe afilieri de acest gen, pe baza de card de membership, sincer, am fost uimita de multitudinea, varietatea dar mai ales calitatea ofertelor. Da, sunt si reduceri mai micute, insa majoritatea trec de 10%, iar oameni buni, la Gloria Jeans discountul este de 30%!!!

Variantele, dupa cum ziceam, sunt doua: la 149 RON/an sau varianta exclusivista la 499 RON/an. Da, aceasta este suma pe care o platesti, iar tu ulterior beneficiezi de toate ofertele posibile si imposibile.

Inscrie-te!

Daca aveti si un blog atunci este perfect, aveti toate sansele sa castigati un card din acesta, negru, simplu si frumos embosat, ca al meu. Plus, bonus, si un Iphone 5. Tot ce trebuie sa faceti este sa va informati despre conditiile de participare si regulamentul concursului aici. Musai sa cititi, deoarece sunt niste etape distincte prin care trece concursul pana la finalul sau. Deci, spor si imaginatie.

Eu sunt incantata, la modul cel mai onest, si unul din primele lucruri pe care o sa le fac va fi sa o invit la o cafea pe Fifi, evident ca la Gloria Jeans, ca de mult nu am mai fost pe acolo noi doua. Si o sa ii fac cinste, ca si-asa e randul meu acum, mai ales ca am 30% discount :)