Unul din lucrurile pe care le apreciez cel mai mult cand vine vorba sa merg cu copiii la un eveniment este gradul de aglomeratie. Nu sufar de agorafobie, pur si simplu prefer acele evenimente desfasurate in spatii mai mici, cu lume mai putina, care dau un caracter de intimitate si de apropiere. Asta este unul din motivele pentru care urasc la propriu locurile de joaca, unde am mereu senzatia de haos, si sufocare (repet, nu sufar de agorafobie!).

La fel e si in cazul pieselor de teatru, unde in atata aglomeratie, copiii risca sa piarda esentialul piesei, la care se adauga si distanta mare fata de scena, lipsa unei interactivitati de calitate intre actori si copii si lista poate continua mult si bine.

Ideea unor montari mai off-mainstream, mai putin clasice si intr-un cerc mai restrans ni se potriveste ca o manusa, date fiind considerentele de mai sus, asa ca ne-am propus sa nu mai ratam nici un eveniment al Mirelei Loghin si al Lumii lui Momo.

De-a lungul timpului au fost puse in scena o multime de piese, intr-un mod complet inedit, interactiv si plin de viata, astfel incat mersul la teatru s-a transformat intr-o experienta in sine.

Asa ca, dincolo de placerea pe care o resimtim mergand la un eveniment de acest fel, mai avem un motiv de a ne vedea duminica aceasta  la premiera celei mai noi piese, „Muzicantii din Bremen” ce va avea loc la Teatru Mignon, pe Hristo Botev, la numarul 1, incepand cu ora 11:00.

Tot Mirela Loghin este cea care a pus bazele conceptului „Teatrul de sufragerie”, un loc cu intalniri de seara, pentru noi de aceasta data, oamenii mari, cu actorie reala si palpabila, intr-un cerc intim si o atmosfera deschisa, in urma cu exact un an, motiv pentru care ii uram aici un cald, cald „La multi ani!” si ii dorim cat mai multe evenimente frumoase!

PS: Detalii complete despre Muzicantii din Bremen puteti afla si de pe pagina de Facebook a evenimentului. Si ca sa va fac pofta de mers, va las la final cu un mic teaser:

Un magar putin cam trist Intr-o zi, clar s-a decis Sa cante si sa danseze Si spre Bremen s-o urmeze. El pe drum s-a intalnit 

Cu-n catel cam obosit, c-o pisica uda leoarca si-un cocos strigand pe poarta. Impreuna au hotarat ….



Continuarea, evident, duminica aceasta de la 11:00 :) Ne vedem acolo!