Pe Maria o stiu de cativa ani buni. Are doi baieti, blonzi si frumosi si cred ca este printre cele mai calme si blande persoane pe care le-am cunoscut vreodata. Maria si-a deschis un magazin online de curand, Magazinul Mariei – MaNa, poate deveni in timp locul unde gasiti fara probleme tot ceea ce va trebuie pentru casa, voi si copii. Tot insemand in acelasi timp natural si sanatos. Pentru ca unul din cele mai importante lucruri ce trebuie spuse despre MaNa este ca nu are decat produse naturale, indiferent ca vorbim de produse de curatat, de cosmetice pentru bebelusi sau alimente.

MaNa va ofera prin mine un pachetel cu goodies, un fel de mini kit esential de hidratare si regenerare, cu produse unul si unul:

Are efect regulator al secreţiei de sebum, este emolient, hidratant, hrănitor. Este catifelant şi calmant, protector și regenerant, are efect de antiîmbătrânire.

Este nutritiv, regenerant, împiedică uscarea şi îmbătrânirea fiziologică a pielii și îi redă elasticitatea. De asemenea, este bogat în elemente antioxidante şi protectoare.

Posedă proprietăţi regenerante şi calmante.

Nu cred ca mai necesita prezentare suplimentara vreunul din cele trei uleiuri, deja se stie ce proprietati miraculoase au si cat de valoroase sunt :)

Pentru a intra in posesia acestui pachet minune voi trebuie sa imi scrieti intr-un comentariu o recomandare de locuri „child friendly” faine pe care le-ati descoperit voi de-a lungul timpului. Este o varianta win win pentru toti, noi aflam de locuri noi, iar voi va inscrieti cu o sansa la tragerea finala :) Va astept comentariile pana saptamana viitoare, pe 14 august, iar de Sfanta Maria aflam si numele castigatorului :)

Asa ca haideti sa punem umarul la o lista de locatii prietenoase cu copiii, in care sa ne putem simti bine(veniti) si noi, cei mari, dar mai ales cei mici!

PS: Dupa cum se vede, nu am pus conditie din aia cu „dati like si share” and so on, insa un like la pagina de Facebook would be much appreciated. Dar doar daca asa simtiti voi, no strings attached! Eu zic ca merita, pentru ca este vorba de unul din acele businessuri care sunt family owned, e pusa multa pasiune acolo si mult, mult respect fata de toti cei din jur.