Sa ne intelegem din start. Pot spune despre mine multe, mai putin faptul ca as avea talent la desenat, pictat, colorat. Ceea ce, pentru tatal meu, care este arhitect si are o mana dumnezeiasca cand vine vorba de desen, a fost putin cam dezamagitor. In timp s-a impacat cred cu ideea, sau mai degraba s-a resemnat. Acum, vin din urma copiii, si una din obsesiile familiei este cautarea vreunui strop de talent in  exprimarile grafice ale celor trei mostenitori. Nimic spectaculos insa, deocamdata.

Revenind la antitalentul meu, in momentul in care am primit provocarea de la Avon de a colora unul din cele opt panouri stradale, primul meu gand a fost „de ce eu? il voi face varza!”. Ulterior am primit asigurari ca voi avea parte de suport specializat, si ca totul va fi bine. Ca asta este si ideea, sa fie cat mai naturale, cat mai imperfecte, cat mai apropiate de oameni. Si ca scopul este sa oferim cat mai multa culoare si viata celor ce aveau sa priveasca panourile noastre. Asta mi-a placut cel mai mult.

Pana la urma, am avut parte si de ajutor specializat, cea mai dulce asistenta cu putinta, Florentina, pe numele ei si dincolo de asta, am avut parte de o echipa minunata care a pictat cot la cot cu mine, pe un soare puternic si o vreme caniculara.

A fost distractiv, am facut ce ne-a dus pe noi capul, fara vreo pregatire prealabila, spre deosebire de celelalte echipe, care au avut un arsenal si o strategie bine pusa la punct dinainte. Initial le-am invidiat pentru asta, dupa care am realizat ca si noi vom face fata cu brio pentru ca strategia noastra a avut drept punct central spontaneitatea.

Ce a iesit vedeti mai jos, si pentru o perioada de timp veti putea vedea live, pe strada, la intersectia Mosilor cu Dacia. Ah, si daca aveti drum pe acolo, nu-i asa ca imi faceti si mie o poza la panou si mi-o trimiteti pe mail? :)

Echipa mea super-fantastica: Monica, Madalina, Roxana si Florentina

Asadar, asa naive cum au iesit fetele pictate de noi, mie imi plac la nebunie. Si le multumesc inca o data celor de la Avon ca au avut indeajuns de mult curaj sa se lase si pe mana mea si le multumesc fetelor care au fost langa mine in ziua aceea fierbinte. Si salutam cu mare drag colectia noua de makeup, Color by Avon, dar mai ales salutam toata campania ce se desfasoara sub sloganul „Live, Like, Love”, plina de prospetime si de pofta de viata.

Cat despre mine, eu abia astept sa mai colorez ceva :).