Ne scuzati, dar noi hibernam azi. Teoretic diseara eu ar trebui sa ies impreuna cu Radu, avem bilete la meci, insa numai uitandu-ma pe fereastra imi dispare orice avant stelist. Mda, stam in casa, ca totusi e o vreme de nu ai scoate (vorba ultimei glume care circula pe facebook) nici un rmgc-ist din casa, daramite proprii copii.

Azi se chiuleste, deci, dar nu de tot, caci deja se coloreaza la noi, si avem ganduri mari pentru ziua de azi, ca altfel ni se urca in cap cu totul :). Mi-am pus in cap sa chiulesc si din online azi, sa fac paine cu copiii, sa gatesc niste vita chinezeasca, sa fac clatite cu mere, asa cum facea bunica mea de la Cluj, si cand s-or culca baietii sa ma cuibaresc in fotoliu cu Xenocid-ul lui Scott Card, care ma asteapta de ceva vreme sa trec de pagina 45.

Eu sunt in continuare mai grumpy, asa ca daca vedeti niste postari mai acide in perioada asta sa nu va mirati prea tare, se datoreaza eliminarii nicotinei din corp. De vineri m-am lasat de tigari, uite asa, pur si simplu. Nu e nici usor, insa nici insurmontabil, ceea ce imi intareste convingerea ca este mereu despre „nu vreau”, nicidecum despre „nu pot”. Am intrat in a cincea zi, sunt ok, nu am pus nici un gram pe mine, nu am inlocuit tigarile cu rontaiala sau gustari, culmea, cel mai usor imi este dimineata cand cafeaua are un cu totul alt gust de cand nu mai este insotita de tigara. Mai am din cand in cand cate o nostalgie, ma mai incearca pofta, insa de fiecare data realizez ca totul este doar in mintea mea, ca sunt puternica, ca imi va fi mai bine si ma cuprinde asa o mandrie si o auto-importanta incat imi trece orice senzatie de a mai pune o tigara in gura.

Cu toate astea, combinatia dintre lasatul de fumat si vremea de afara ma duce la niste ganduri complet necurate si neprietenoase vizavi de TOTI aia care si-au exprimat intr-o perioada anume, public pe Facebook, extazul la plecarea verii si venirea toamnei. Unul din cele mai dragute ar fi ca imi doresc sa le stea in gat toate cele sapte luni de vreme rece, urata, bacoviana, mocirloasa si vantoasa, ca sigur le-o fi mai bine decat la treizeci de grade.

Dar sa revenim la smiley faces si ganduri frumoase, nu?

Have fun today, atat cat puteti, stiu, e naspa rau afara, e urat, si ploua si bate vantul, dar ganditi-va, pentru fiecare dintre voi care blestemati vremea asta, exista un alt cineva care s-a bucurat ca a venit toamna! Yeey, sa inchinam un gand bun in cinstea lor :)

Si plusez cu un colier de la Lola, pe care il scot cu putin tragere de inima la vanzare, insa, deh, este nevoie. De aceasta data nu este pentru o cauza umanitara, asa cum v-am obisnuit in trecut, insa banii au o destinatie destul de precisa, voi detalia in zilele urmatoare despre ce este vorba.

Pretul pentru el, Fancy Cows pe numele sau, este  250 RON, il am din 2009, si este chiar primul colier pe care l-am cumparat de la Lola. Repet, ma despart cu greu de el, sper sa isi gaseasca o stapana pe masura, care sa il iubeasca asa cum l-am iubit eu. Are o singura problema, snurul s-a desirat putin, insa nu este foarte vizibil, pentru ca este in zona de prindere (foto mai jos).