Si cu voia voastra, primul pe lista, care mi-a deschis apetitul creativ este Atelierul de impletit flori de la Lumea lui Momo :)

Preiau integral anuntul si mai spun doar ca deja e cu minus doua locuri, ca noi ne-am si inscris la el :)

Toamna, frunzele copacilor sunt mai frumoase decat florile. Toamna, florile au culori de frunze si miros de vant, ploaie sau copt. Atunci cand le aducem in casa, ele ne umplu viata de lumina calda ca mierea, ne inmiresmeaza diminetile si ne imbraca in noblete. 


Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul de impletit flori, sambata 5 octombrie, ora 11.00. Va fi o experienta magica!!


Vom aduce impreuna culorile si bogatiile padurii in casa noastra: tartacute, crengute de vita de vie, buchetele de macese, ultimile flori de soare, tufanele, frunze rosii si galbene, castane si ghinde..si tot ce va intalni Oana in plimbarea ei in padure. 


Atelierul de impletit flori este locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.


Detalii organizatorice


Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 
10% reducere pentru frati! 


Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Detalii complete aveti pe pagina evenimentului de pe Facebook, si pe blogul lui Momo, iar eu revin cat de curand cu o gramada de noutati de la Lumea lui Momo, caci ne-au pregatit o toamna plina, plina de surprize!

Cat despre Oana, cea care ii va ajuta pe copii in demersul lor creativ, puteti afla mai multe, sau ii puteti admira creatiile florale, vizitand Flowersophy.