Si nu in orice fel, ci in stil mare!

In primul rand, daca aveti copii, mai ales baieti cu varsta pana la trei ani, atunci musai trebuie sa treceti pe la standul nostru de la Talcioc Urban. Ca avem de toate pentru ei. Tricouri, camasi, bluze cu maneca lunga, pantaloni, blugi (unii dintre ei cu eticheta inca agatata), costume de baie (bluza+slip), palariute, caciuli, veste, fasuri, pijamale, toate de calitate, toate intr-o stare exceptionala, in proportie de 95% de la Zara, H&M si/sau GAP. Nu ne limitam doar la copii, vom avea tzoale faine si de oameni mari, asa ca sa nu ne ratati. Si toate la preturi de dumping as putea spune, intre 5 lei si 25 de lei, cu cateva articole (numarate pe degetele de la o mana) pe la 50 de lei.

Pe langa noi veti mai avea parte de o multime de alte surprize din partea organizatorilor, de standuri cel putin la fel de interesante ca al nostru (sic!), tot felul de bunataturi home made si ceva citire de tarot!

Deci, Talcioc Urban, 12 octombrie 2013, incepand cu ora 10:00. Pagina evenimentului este aici. Adresa Elefantelului Curios, gazda Talciocului este : Bd. Constantin Brancoveanu, nr 7 D, sector 4

In al doilea rand, dar nu la fel de putin important, Garage Sale-ul de la PrioriTea, unde veti gasi goodies pentru gagici si gagii, de la haine, la bijuuri (Swatch, Chic Victim), cosmeticale and so on. La fel, preturi imbatabile, calitate buna, buna (nu-i asa ca va fac cu ochiul niste oje OPI in culori de toamna la 10 lei bucata?) si cateva tinute surpriza, must-have din partea mea

Deci Garage Sale @PrioriTea, Str. Romulus 41, in buricul urbei,  12 octombrie 2013, incepand cu ora 12:00 si pana la ora 20:00. Pagina evenimentului este aici.

Si, last but not least, o mare, mare rugaminte, dati vorba mai departe, sa se afle in tot targul Bucurestilor de cele doua evenimente. Chilipir curat la amandoua!