Cu mare graba iata si lista persoanelor inscrise la concursul nostru, si va multumesc aici pentru comentariile voastre, s-au transformat intr-un feedback foarte serios si apreciat pentru echipa ZooperKidz :)

 1. AlinaD
 2. Raluca
 3. Paula
 4. Loredana
 5. Laura
 6. Mihaela 1
 7. Crina
 8. Mihaela 2
 9. Calianu
 10. Mihaela Alexandrescu
 11. Oana
 12. Andreea
 13. Adina Vladoiu
 14. AdinaS
 15. Mihaela Vasilescu
 16. IrinaM
 17. Anonim 1
 18. Oana Oana
 19. Anonim 2

Cu o mentiune: ma jur ca este ultima data cand accept si iau in considerare raspunsuri anonime, care nu sunt semnate nici macar in subsolul comentariului. Ca si side-note, mi-as dori sa fie comentariile semnate cu nume si prenume. Pentru ca, de exemplu, Mihaela este un nume foarte larg raspandit. Am trei Mihaele inscrise aici, pe una am identificat-o eu, fiind vorba de Olandezul Zburator. Insa cu restul e complicat rau de tot!

Ok, si acum, sa purcedem la treaba, sa vedem cine se va bucura de voucherul de 50 de lei si de pachetelul surpriza primit de la ZooperKidz!

Felicitari, Loredana! Rugamintea mea este sa ma contactezi cat mai repede cu putinta, pe mail la mydanii arond gmail punct com, fiindca voucherul este valabil pana la finalul lunii acesteia, si trebuie sa ne miscam repede, sa ne vedem pentru a-ti inmana pachetul, care este momentan in posesia mea!

Altfel, chiar daca nu ati avut noroc aici, eu va spun ca merita sa dati o fuga pana la ZooperKidz, si ca totusi puteti beneficia de un discount, descarcand voucherul de reducere de la ZooperKidz de pe site! Spor la cumparaturi!