Nu ma innebunesc dupa toate denumirile aparute in ultimul timp si dupa toate etichetele, fie ele bune sau foarte bune legate de conceptul de „parinti”, care intre noi fie vorba tot etichete sunt, insa oamenii care au pus bazele acestei comunitati merita toata recunoasterea si aprecierea de care putem de dovada. Ii cunosc pe multi dintre ei, ii admir fara rezerve si ii sustin in toate initiativele pe care le au, fiindca am certitudinea binelui pe care il fac.

Pe 26 noiembrie va avea loc ultima intalnire a lor din 2013, si aveti toate motivele sa mergeti sa va intalniti cu ei, sa ii ascultati.


Model Masculin si Model Feminin in cresterea copiilor 

Parinti Autentici impreuna cu Libraria Bastilia va invita la un dublu eveniment. In primul rand este un eveniment pentru parinti. In al doilea rand este un eveniment pentru o clasa de copii dintr-o comunitate defavorizata: Zlatna, judetul Alba. Da, 75% din fondurile pe care le vom strange la aceasta intalnire le vom directiona catre un proiect educational. Cu acesti bani vor fi achizionate jocuri educative pentru clasa I a invatatoarei Berindeie Angela. Este un proiect de educatie non-formala care ii ajuta pe copiii ce provin din familii defavorizate si cu parinti analfabeti sa se adapteze mai usor cerintelor scolare.

Inscrierile se fac aicihttp://bit.ly/InscriereParintiAutentici
Invitatii acestei editii speciale sunt:
Monica Reu si Ian Peatey
Otilia Mantelers si Jo Mantelers
Stefan Palarie si Irina Palarie
Stanimira Dimitrova si Stanislav Georgiev
Vor fi 4 povesti despre ce a insemnat rolul de barbat inainte de primul copil si cum s-a imbogatit acest rol dupa aparitia copilului/copiilor.
Bineinteles, vor fi si 4 povesti despre ce a insemnat rolul de femeie inainte de primul copil si cum s-a imbogatit acest rol dupa aparitia copilului/copiilor.
Descrierea completa a proiectului educativ este aici: Parinti Constienti si pe site

Cum va suna?