LATER UPDATE: Ioan are si numar de sms: 8848 asa ca puneti mana pe telefon si trimiteti SMS-uri!

Nu cred sa existe persoana din lumea aceasta virtuala care sa ma inspire mai tare decat o face Sabina. Trec printr-o perioada in care nu imi este foarte usor, cu probleme si probleme, mai mici si mai mari, motiv pentru care am pus on hold orice implicare de-a mea intr-o campanie umanitara.
Nu mi-a fost usor, pentru ca zilnic ma intersectez cu povesti care de care mai disperate si mai triste, si nu sunt omul care sa stea deoparte, si asta ma duce de fiecare data la o lupta interna care nu prea imi face bine. Imi simt propria neputinta, in a ajuta efectiv, cu bani, si am ajuns sa ma rezum aproape fara exceptie, la a da mai departe povestea cu pricina, in speranta ca cineva, candva o va citi si va avea posibilitatea de a ajuta.

Azi vom vorbi despre Ioan Banescu, care este in clasa a IX-a la liceul Dinu Lipatti, insa in loc sa mearga la scoala, ca orice alt banal elev, el se duce sa faca citostatice. Nu stiu ce si cum sa scriu, va las cu cateva cuvinte de la Sabina, pentru ca stiu ca atunci cand o citesti pe Sabina, nu poti sta deoparte.

Ioan are 15 ani și luptă cu limfomul Hodgkin la Viena. Adică Ioan are cancer.
În afară de asta, pe Ioan îl simt foarte apropiat pentru că este muzician. E de-al meu, dar aș fi vrut să fie de-al meu numai pe partea muzicală.
Ioan are jumătate din vârsta mea când m-am îmbolnăvit, dar luptă de parcă toată înțelepciunea lumii s-ar fi adunat în sufletul sau. 
Dacă nu știați, starea de rău de la o boală de sânge este foarte specială.
Nu seamănă cu nimic altceva, nu doare, nu se vede.
În schimb, e ca o gaură neagră care trage într-un hău de nedescris. De parcă fiecare celulă participă la un vârtej propriu, amplificat de fiecare nouă doză de citostatice sau Rituximab (MabThera). Apoi urmează un tumult interior și extrem nervos când se mai adaugă și dexametazona (cortizonul) în perfuzie.
Toate implică o oboseală și o deznădejde incontrolabile. 
Iar acest copil, în loc să se plângă, și-a luat chitara și a studiat. În aceste condiții descrise mai sus. Ioan a exersat, cântat, participat cu mare succes la concursuri și a luat numai note de 10, fiind grav, foarte foarte grav bolnav. Efortul său nu poate fi cuantificat, nici în bani, nici în sentimente, nici în recunoștință. Este pur și simplu extraordinar și pentru cei mai mulți dintre oameni irealizabil.


Ioan cel special se poate face bine. Cu o condiție: să aiba cu ce plăti tratamentele acestea chinuitoare.
Îi lipsesc 50000 de euro pentru transplant, procedură care are o rată imensă de succes, și care se face uzual la spitalul sf Anna din Viena.
Conturile în care se poate dona orice suma pentru viața lui Ioan sunt:
ING Bank – Titular cont: ISTRATE ANI ROXANA
cont EURO: RO71INGB0000999903912419 SWIFT INGBROBU (donațiile din UE sunt libere de comision!)
cont LEI : RO61INGB0000999902012272

Asa ca, urmand si exemplul Adei, preiau de la sine putere leapsa cu licitatiile si va provoc sa licitati pentru una din cele trei bratari de mai jos:

Bratara 1

 Bratara 2

 Bratara 3

Sunt ale mele, sunt cumparate toate de la Chic Victim, le-am purtat cu tot dragul din lume, sunt incarcate cu multa energie buna si good vibes, sunt originale si iesite din tipar, cu alte cuvinte sunt tot ceea ce v-ati putea dori la incheietura voastra.

Pretul de plecare este de 60 de lei pentru fiecare dintre ele, daca doriti sa licitati pentru una din ele, licitati pur si simplu cu „Bratara 1”, „Bratara 2” sau „Bratara 3” urmate de suma pe care o oferiti. Daca pana luni se va intampla ca pentru una din ele sa nu se liciteze deloc, varianta pe care eu NU o iau in calcul (!), voi relua licitatia pentru acea bratara.

Licitatia se va termina luni dimineata la ora 10:00, livrarile le voi face dupa ce voi primi dovada platilor, de gasit pe mine ma gasiti la mydanii arond gmail punct com, nu stiu daca am uitat ceva, dar daca am uitat, sunt aici, doar sa ma trageti de maneca.

Ah, si bonus, nu uitati cele doua obiective foto de la Canon pe care le am de vanzare in sectiunea BAZAR, in continuare sunt disponibile si motivul pentru care va spun de ele si aici, este ca, daca este cineva interesat sa le cumpere, vreau sa stie ca 20% din valoarea lor se va duce tot catre Ioan.

Ioan are nevoie de 50000 de euro, haideti sa ii strangem!