Ieri Jody a venit in Bucuresti, calcand pentru prima data in viata ei pe continentul vechi :).

Azi era fresh, nu parea sa dea semne de jet lag si a fost intr-o forma de zile mari la intalnirea cu presa, care s-a tinut la Ceainaria Librariei Carturesti. Am avut parte, teoretic de o conferinta de presa, iar practic, totul a fost atat de interesant si de captivant, incat am avut cu totii parte de o „mini conferinta de parenting” tinuta adhoc. Spun asta fiindca, daca la o conferinta de presa conventionala toata desfasurarea dureaza in jur de jumatate de ora, aici am pierdut cu totii notiunea timpului si ne-am lungit pe mai bine de o ora si jumatate. Adevarul este ca este de-a dreptul fascinant sa stai sa le asculti, atat pe Urania cat si pe Jody si ca as fi putut sta trei ore sau cinci in compania lor si tot nu m-as fi plictisit.
Este haioasa, plina de sfaturi, captiveaza audienta, are ceva din aspectul unei bunicute (chiar este bunica, are o nepoata de sapte luni) blanda si calda, insa dincolo de asta, este exact genul de om de la care nu ai decat de invatat. 
Un interviu cu Jody veti putea urmari pe blog saptamana viitoare, este „in the making”, pana atunci va astept sa o ascultati impreuna cu mine sambata la Conferinta „Parenting prin ochii copilului”
Nu uitati: daca nu v-ati inscris inca, aveti 15% reducere din partea mea, la toate preturile de pe site. Pentru ca ma cititi. Pentru ca meritati!