Mai este putin, putin pana la Conferinta Antoniei Noel, nu stiu daca v-ati inscris, insa v-as sfatui sa o faceti. Vor fi trei ore in care veti putea afla o multime de informatii valoroase, legate de comunicarea in familie, comunicarea cu proprii copii si ce se afla in spatele unor comportamente pe care de cele mai multe ori nu le intelegem si reactionam in dezacord cu ele.

Imi place la Antonia ca promoveaza prin metoda Espere, inutilitatea si ineficienta folosirii pedepselor si a recompenselor in relatiile cu copiii si ca ne face constienti de multitudinea de roluri cu care noi, parintii, jonglam pe parcursul unei singure zile si de necesitatea de a relationa sau de a ne adapta mesajele fiecarui rol in parte.

A fost aspectul care m-a contrariat prima data cand am auzit-o vorbind si care mi-a dat ulterior ceva batai de cap, fiindca mi s-a parut la o prima vedere, extrem de complicat sa imi adaptez eu modalitatile de a comunica in functie de rolul pe care il aveam la momentul respectiv: mama, femeie, sotie, profesionista, fiica, etc.

In aceeasi masura m-a lovit si faptul ca de cele mai multe ori eu nu faceam nici o diferenta intre dorintele si nevoile copiilor mei si reactionam la ele intr-un mod pe care l-as putea caracteriza ca fiind „haotic” si neadaptat fiecarei situatii in parte. Un interviu extrem de interesant cu Antonia Noel, pe acest subiect aveti la Itsy Bitsy.

Mai jos aveti un material filmat in cadrul emisiunii De garda de pe Money Channel:

)

Puteti vizualiza si acest material, din una din editiile trecute ale emisiunii Totul despre mame:

)

Conferința va avea loc pe data de 19 martie 2014, la sala Lyon din incinta hotelului Novotel între orele 19:00- 21:30, iar prețul unui bilet este de 70 lei. Datele complete despre eveniment aveti aici.


Tematica conferintei abordeaza aspecte legate de:

– comunicarea relationala cu copiii
– gestionarea comportamentelor atipice
– ascultarea nevoilor si dorintelor copiilor
– diferentierea mesajelor copiilor si registrele în care acestia ne vorbesc
– constientizarea dimensiuniror parentale (rolurile de mama/tata) si functiile lor

Inscrierea o puteti face completand formularul disponibil aici, si aveti posibilitatea de a plati inclusiv la fata locului.
Pentru voi eu am un bilet de oferit, tot ce trebuie sa faceti este sa imi raspundeti pana vineri, 14 martie, la ora 10:00, de ce ati dori sa mergeti la Conferinta „Comunică eficient cu copiii, la orice vârstă” si ce va asteptati sa aflati nou de acolo. Vineri tragem la sorti si aflam cine merge :)