Care ar fi trebuit sa fie pe 7 martie, de baba mea si in consecinta am ceva special, special, special (scuzati repetitia, dar nu m-am putut abtine) de la Rodia.

Rodia este „puiul” unei femei exceptionale, Oltea Tudose. Nu stiu daca multe dintre voi ati auzit de ea pana acum, insa tineti minte numele acesta. Fiindca odata ce ajungi sa o si cunosti in persoana, nu o mai poti uita. Are un calm in ea, calm ce ti-l transmite aproape instantaneu si iti creeaza o stare de bine si de liniste cu tine insuti ce cu greu poate fi descrisa in cuvinte.

Mi s-a intamplat de fiecare data cand ne-am mai vazut, nu i-am spus niciodata asta, o fac acum pentru prima data. Oltea este in acelasi timp instructor si consultant in Theta Healing si cred ca i se potriveste la perfectie aceasta postura, fiindca are „har”. Este cuvantul care, cel putin din punctul meu de vedere o defineste. Nu am reusit inca sa ajung la nici un seminar de-al ei si sper sa reusesc sa o fac in viitorul apropiat fiindca am un sentiment inexplicabil care ma indeamna sa ma indrept catre ea.

Oltea va ofera azi trei din produsele Rodia, doua dintre ele fiind deja consacrate printre noi si pe care cu siguranta le cunoasteti, iar cel de-al treilea fiind proaspat lansat in urma cu mai putin de o saptamana. Avem deci:

Brad

Fluidifica secretiile nazale, imblanzeste tusea. Se aplica pe spate, piept sau pe nas, frunte, chiar si obraji, la alegere, de cate ori e nevoie. Utila si la lovituri sau cucuie pentru ca are efect descongestionant.

Ingrediente:

  • muguri de brad,
  • ulei de floarea soarelui presat la rece,
  • ceara de albine.

Crema ALOE se foloseste cu scop terapeutic pentru afectiuni ale pielii (neurodermita, psoriazis, iritatii etc.), rani si infectii si pentru scop cosmetic pe fata si pe corp. Crema se intinde mai usor pe pielea umeda. Aloea contine o multime de substante hranitoare in concentratie mare, mai ales daca e recoltata la varsta de 5 ani a plantei, daca e ingrijita natural, fara chimicale si daca nu e udata excesiv ca sa fie prea diluata concentratia. Ea intra pana in cel de-al 7-lea strat al pielii.

Este o crema pe baza de unturi naturale, ghee, ulei de catina si ulei de portocal… minunat mirositoare si mangaietoare pentru buze. Este deopotriva cautata si de mamici dar si de copii. 

Ingrediente:

  • ulei de catina, masline si esenta de portocale,
  • ulei de cacao, shea, cocos,
  • ceara de albine.

Deci, toate cele de mai sus pot fi ale voastre, urmand pasii de mai jos:

Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume.
Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana maine la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul, chestii care iau timp.
La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)