Maine avem petrecere, asa ca azi suntem in febra pregatirilor. Facem de mancare de zor (daaa, tot petrecere acasa facem si iar gatesc la bulk, dar dupa cum am mai zis, imi place supliciul asta!), facem curatenie, strangem, mai ascundem pe sub pat diverse lucruri etc.

Mai devreme imi contemplam aspiratorul meu cel nou, primit de la Flanco, care au avut indeajuns de multa incredere in mine sa mi-l dea pe mana, si ma gandeam catamai housewife-ul am ajuns, ca atunci cand l-am primit m-am bucurat de parca as fi primit un Chanel no. 5. Mint. M-am bucurat de parca as fi primit un Gardenia Grand Soir, nu un Chanel. L-am pus si pe Facebook de atata bucurie (si nu radeti, ca 30 de persoane au rezonat cu mine si i-au dat like!). Ma duc de rapa, stiu, insa traiam de ceva luni cu drobul de sare in casa, si vechiul meu Philips incepuse sa dea rateuri serioase, iar eu nu vedeam prea curand un boost in buget pentru a-l schimba cu ceva nou.

Ce sa va zic de noul Philips? Ca nu stiu sa fac review ca la carte, nu va pot detalia in termeni tehnici cat de eficient este, cat consuma si cu cat la suta face mai multa curatenie decat predecesorul sau. Nici nu va pot spune ca termin cu cinci minute mai repede. Insa ce va pot spune este ca: la fel ca in cazul inaintasilor sai, stiu ca ma pot baza pe el pe termen lung. Ca nu am avut nici un aspirator care sa ma lase balta mai devreme de 4 ani, si asta in conditiile in care la noi se face curat in mod intensiv. Si asta pentru ca este Philips. Iar eu iubesc Philips, si nu cred ca as concepe sa imi iau vreodata alt aspirator decat Philips.

Aspiratoarele astea au trait si au muncit in conditii vitrege, sa stiti. Folosite de nu stiu cate ori pe zi, au aspirat tone de firimituri si alte mancaruri, de la copiii mei, care intocmai ca Hansel si Gretel, lasau prin toata casa numai urme dupa ei. Aspiratoarele mele s-au tinut cu firea si au facut parteneriat si cu batista bebelusului, scutindu-ne pe noi de alte chinuri. Aspiratoarele mele au fost chinuite si torturate de copii, care au o pasiune veritabila pentru acest aparat electronic, insa au rezistat. Si stiu ca si noul venitul va rezista. Ca este Philips.

Pe el, nou intratul in familie il gasiti aici. Nu este vreun SF in ale aspiratului,  insa isi face treaba cu precizie philipseasca, si se tine de promisiunea cu „compartimentul de praf special conceput pentru aspirare extrema” :). Este albastru, motiv de nefericire pentru baieti, care s-au declarat dezamagiti ca nu mai este rozaliu-ciclam cum era celalalt, dar, nah, acum nu putem satisface chiar toate gusturile. ah, uitasem sa spun ca are o perie speciala pentru parchet, care pe mine m-a facut tare fericita, fiindca parchetul este omniprezent in casa la noi.

aspirator philips 1 philips 2

In rest, lucrurile stau ca in fotografiile de mai sus. Oamenii mari si plicticosi (adica noi) au un suport de nadejde la curatenie, copiii au un partener de joaca cel putin la fel de nadejde.  – si nu, nu sclavagesc copiii, ba dimpotriva, intampin greutati majore in a-mi recupera aspiratorul din mainile lor!

Si pentru ca trebuie sa va bucurati si voi impreuna cu noi,  am o intrebare si un cadou:

Ce varianta preferati: cu sau fara sac, si de ce v-ati orientat catre una sau alta? (oookey, sunt doua intrebari :)).

Va astept raspunsurile aici, iar peste o saptamana alegem un raspuns norocos, al carui autor va deveni proprietarul individului din imaginea de mai jos :)

GC3320_02-IMS-ro_RO