Poate a fost cea mai inedita zi din viata mea de bloggerita. Tot ce se poate. Cu siguranta a fost ziua in care am fost in siguranta deplina, fiindca i-am avut alaturi de mine pe strajerii Bitdefender.

FotoUnion-3188

Ati spune ca e o gaselnita, insa a fost una cum nu se poate mai reala si mai potrivita in contextul de fata. Cum altfel sa ii faci pe oameni sa resimta pe propria piele senzatia de siguranta pe care un produs Bitdefender o poate aduce calculatorului (si nu numai, ca gama de produse este extrem de diversificata)? Nu prea poti, decat aducand in plan real niste „strajeri” impecabili, profesionisti, care sa te aiba in paza in orice secunda a zilei.

Ca m-am simtit ca un star e putin spus, mai degraba m-am simtit ca o regina. Limuzina m-a dus peste tot pe unde am avut drumuri (si am avut nu mai putin de sase destinatii, in toate zonele orasului), am fost asteptata la scara mereu si fiecare pas al meu a fost pazit cu strasnicie de cele doua umbre ale mele.

Am ridicat cu siguranta multe sprancene a mirare, mai ales la vernisajul pictorului George Stefanescu Ramnic, de la Muzeul Satului, unde numai eu si ambasadorul Republicii Federale Germania am avut masina la scara. Recunosc ca pe cat de ciudat mi s-a parut la inceput, pe atat de bine m-am simtit si poate chiar m-as obisnui cu o asemenea viata :) glumesc, sunt mult prea setata pe sistemul DIY, iubesc sa conduc, si imi ador masina, asa mai batranica cum e ea, dar din cand in cand doi strajeri ca cei de ieri si o limuzina la picioarele tale sunt ingredientul perfect pentru o zi memorabila.

FotoUnion-3206I felt like a queen, in siguranta completa, si am inteles o data in plus de ce Bitdefender chiar este  solutia antivirus numarul 1 in lume. La care mai adaug „the wow factor”: „Made in Romania” inscriptia prezenta pe produsele lor  si „the love factor”: draconul care a prins din nou viata prin avatarul lor si care duce peste tot in lume o particica din istoria noastra.

Multumesc Bitdefender pentru experienta! La multi ani! 13 este cu noroc :)

Multumesc FotoUnion & Cristi Sutu pentru fotografii.

Multumesc Gabriel si Damian, strajerii mei vajnici, pentru ziua fabuloasa petrecuta alaturi de voi, am avut enorm de mult de invatat!