„Când faci un bine, uită imediat. Când ți se face un bine, nu uita niciodată.”

proverb arab

Pe 30 noiembrie, adica peste fix 12 zile imi voi sumeca manecile si voi lucra cot la cot cu inca vreo zece femei, toate coordonate de Viorel Copolovici , astfel incat un numar de ore mai tarziu sa oferim o masa impecabila si gustoasa batranilor de la Centrul Floare Rosie din Sectorul Sase.

Ca oi curata kilograme de  ceapa, ca voi toca 50 de legaturi de patrunjel, habar nu am si nici nu ma intereseaza, important e sa ajut iar proiectul asta sa se duca la bun sfarsit. De ce o fac? De ce nu?

De ce pentru batrani? De ce nu?

De ce tocmai acum? De ce nu?

In caz ca mai aveti intrebari similare, veti sti raspunsul meu: de ce nu?

Daca nu a mai facut nimeni pana acum, inseamna ca nu trebuie sa faca nimeni nici de acum inainte? Dileme pe aceeasi tema si la Luminita, care este si mai atinsa de ele, fiindca tot proiectul acesta ii apartine, este un pariu facut cu ea insasi, eu nefiind altceva decat un mic suport. Nu e nimic, este si mai motivata din punctul asta de vedere.

Daca vreti si voi sa va alaturati noua in demersul asta nebunesc, puteti sa o faceti si voi, donand in contul de mai jos. Avem in plan sa nu ne oprim la o „simpla” masa – desi va asigur ca nu va fi asa, Copolovici a pregatit un meniu senzational, iar pentru asta avem asigurat tot sprijinul din partea Lidl Romania, care ne sustine cu toate cele trebuincioase, fiind compania care ne-a sustinut de la bun inceput cu entuziasm, motiv pentru care au tot respectul meu.

Mai avem nevoie de bani, avem niste planuri in cap, care pot deveni realitate si cu ajutorul vostru.

Va multumesc!

Ah, si sa va prezint si cine face parte din acest „noi„, bucataresele-fundraiserele-vesele: Ana Nicolescu – mamica urbana, Ana Maria Mitrus – meseria de parinte, Gena Cojocaru – cojocarii, Delia Grigoroiu – talcioc urban & Fundatia Comunitara Bucuresti, Diana Vasiliu – Allen Carr & cateodata soare, Laura Frunza – activitati pentru mamici si copii, Monica Preda, Mara Wagner – me & my monkeys, Ina Irimia – karioka, Mihaela Vasilescu – olandezul zburator, Ramona Bunescu – zoozie,  Gabriela Maalouf, Veronica Soare, Liana Popa – aveti si pe roz.

Lor li s-au mai adaugat Cristina Hornoiu, Cristina Ologeanu, Anca Ilie – B24kids, Ana Romanescu – babymanager, Andrei Crivat, Urbankid, Printesa Urbana, Hoinaru, Chinezu, Alex Tunaru  pe post de sustinatori din tribune. Adica ne sustin online.

Lor li se adauga echipa Improvisneyland care vor fi responsabilii cu buna dispozitie.

 

Contul de donatii il aveti in vizualul de mai sus, este un cont pus la dispozitia noastra de catre Fundatia Comunitara Bucuresti, careia ii multumesc si eu pentru sustinere.