Pentru ca acest proiect sa prinda viata am inotat si eu anul trecut la Swimathon. Face parte din acel set care tine oarecumva de un „basic” de lucruri pe care ar trebui sa le realizezi in mod obisnuit, fara ca cineva sa ti le ceara, fara ca tu sa astepti in schimb vreun gest de multumire sau recunostinta. Stiu ca as fi putut mai mult, stiu ca nu am dat chiar tot ceea ce putea sa dau din mine pentru a sustine proiectul Call Centerului, si cand spun ca nu am dat tot ce puteam, nu ma refer la numarul de bazine facute in ziua aceea la Swimathon. 11693868_10205739955232841_7572289974748646485_n

Anyway, proiectul chiar a prins viata, si mi-as dori mult de tot sa reziste mai mult decat prima sau a doua luna de operare. Stiu ca este nevoie de el, stiu fiindca tangential m-am tot intersectat cu parinti de copii prematuri, stiu cata nevoie au de suport, dincolo de informatiile medicale care li se ofera, acest oameni au nevoie de sustinere, de surse de informare multi si interdisciplinare si au nevoie de un loc in care sa gaseasca raspunsuri la miile de intrebari pe care le au.

Locul acesta acum exista si mi-as dori sa aiba sustinere si mai mare decat a avut pana acum si sa gaseasca sustinere in cadrul companiilor care si-ar permite sa bugeteze pe zona de CSR costurile de operare pentru un an de zile. Inclusiv, sau poate mai ales, in cadrul companiilor de telefonie, asa ca da, este si un apel al meu personal in aceasta directie.

Deci, dragi proaspeti parinti de prematuri, care in momentul acesta treceti prin cea mai dificila perioada din viata voastra, aveti acum un prim aliat alaturi de voi: CallCenter-ul „Alo, Prematuritate”.

Program saptamanal:

Luni: 13.00-17.00 – Psiholog
Marti: 13.00-17.00 – Jurist
Miercuri: 15.00-19.00 – Ginecolog
Joi: 15.00-19.00 – Neonatolog
Vineri: 13.00-17.00 – Parinte

Programul complet, cu numele si un mic CV al tuturor specialistilor care va vor raspunde la intrebari il gasiti pe pagina Asociatiei Unu si Unu, asociatie pe care o sustin de doi ani incoace si pe care o voi sustine neconditionat si cu la fel de multa pasiune (ba chiar si mai multa, promit!) si in viitor.