Mai tineti minte cumva campania initiata de Grand Cinema and More si Grand Combo de asta iarna, „Impartim bucuria faptelor bune„? Campanie ce poate vi s-a parut ca a pornit ca o joaca, dar care totusi a avut din start un scop bine definit si, iata, o finalitate cat se poate de serioasa: Grand Kids.

“Grand Kids” este un program educațional destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, ce provin din familii cu venituri reduse. Ei vor învăța să-și descopere atuurile, să își dezvolte încrederea în sine și în propriile gânduri, să își antreneze imaginația și să învețe să se exprime liber, coerent și argumentat.

Poster_Grand EducationalProgramul se va desfășura sub formă de ateliere săptămânale și va avea la bază exerciții și jocuri interactive din sfera teatrului. Se vor forma 4 grupe a câte 10 copii, iar atelierele vor fi adaptate pentru fiecare grupă de vârstă:

  • 2 grupe pentru copii cu vârste cuprinse între 7-10 ani
  • 2 grupe pentru copii cu vârste cuprinse între 11-14 ani

Atelierele de comunicare și dezvoltare personală se realizează împreună cu echipa Cool School, din care fac parte traineri și actori cu o experiență de peste 8 ani în educația copiilor.

Ma bucur ca joaca noastra de la finalul anului trecut a prins contur si forma in acest fel si sper sa fie doar inceputul :) O sa revin cu informatii noi atunci cand le voi avea, cine stie, poate cunoasteti copii care ar putea beneficia de aceste cursuri.